Sähköajoneuvoteollisuus oli pöydällä Petronasin konferenssissa!

sähköajoneuvoteollisuus laati pöydälle petronasiinikonferenssissa
sähköajoneuvoteollisuus laati pöydälle petronasiinikonferenssissa

Petronas, yksi maailman johtavista öljy-yhtiöistä ja mineraaliöljymarkkinoiden edelläkävijöistä, paljasti sähköajoneuvojen maailman trendit ja tulevaisuuden mahdollisuudet sähköajoneuvojen (EV) nesteiden verkkoneuvottelun avulla.


Petronas, yksi maailman johtavista öljy-yhtiöistä ja mineraaliöljymarkkinoiden edelläkävijöistä, paljasti sähköajoneuvojen maailman trendit ja tulevaisuuden mahdollisuudet sähköajoneuvojen (EV) nesteiden verkkoneuvottelun avulla. Konferenssi, joka tarjoaa oivalluksia ympäristöystävällisistä tekniikoista sähköajoneuvoteollisuuden työntekijöille ja yrityksille; Se pidettiin 150 näytteilleasettajan kanssa, jotka koostuivat alan johtavista asiantuntijoista, OEM-kumppaneista, tutkijoista ja toimittajista ympäri maailmaa. 90 minuutin verkkokonferenssissa, jonka tavoitteena on viedä sujuvaa teknologiaa sähköisen liikenteen tulevaisuutta varten; sähköajoneuvojen (EV), akkukäyttöisten sähköajoneuvojen (BEV) ja ladattavien sähköajoneuvojen (PHEV) myynti jatkoi tasaista kasvua. Konferenssissa vallitsi näkemys, että COVID-19-prosessilla oli kielteinen vaikutus sähköistämisen, autojen yhteiskäytön ja itsenäisten ajoalueiden kehitykseen, mutta myynti kasvaa jälleen vuonna 2022.

Petronas järjesti sähköajoneuvojen (EV) nesteiden verkkokonferenssin tukemaan sähköisen liikkuvuuden kasvua vihreämmän ja kestävämmän tulevaisuuden kannalta. 90 minuutin verkkokonferenssissa, jonka tavoitteena on viedä sujuvaa teknologiaa sähköisen liikenteen tulevaisuutta varten; Mukana oli 150 näytteilleasettajaa alan johtavilta asiantuntijoilta, OEM-kumppaneilta, tutkijoilta ja toimittajilta ympäri maailmaa.

Tarjoten sähköajoneuvoteollisuuden työntekijöille ja yrityksille tietoa ympäristöystävällisten tekniikoiden valmistelusta ja suunnittelusta, Electric Vehicle Fluids Web Conference paljasti tärkeitä mahdollisuuksia autoteollisuuden tulevaisuudelle. Konferenssissa, joka valaisee alan kasvua ja uusia suuntauksia; sähköajoneuvojen (EV), akkukäyttöisten sähköajoneuvojen (BEV) ja ladattavien sähköajoneuvojen (PHEV) myynti jatkoi tasaista kasvua. Kyseinen kasvu oli tärkeää osoittaakseen, että kuluttajien trendi siirtyä sähköön vahvistuu tulevana ajanjaksona. Verkkokokouksessa, jonka moderaattori on PLI-tekniikasta vastaava pääjohtaja Eric Holthusen yhdessä FEV Consulting GmbH: n kanssa; Korostettiin, että erikoiskäyttöön tarkoitetut nesteet ovat elintärkeitä sähkökäyttöisten käyttöyksiköiden (EDU) ja akkujen tehokkaan jäähdytystehon tarjoamiseksi. Todetaan, että FEV: n ja Imperial Collegen kanssa on kehitetty testilaitteita ja -menetelmiä nesteiden kehittämiseksi teollisuuden standardien mukaisesti, jotka voidaan mukauttaa kunkin asiakkaan suunnitteluun ja käyttöalueeseen.

Petronasin täysi tuki sähköajoneuvojen maailmalle!

Arvioidessaan asiaa Petronas PLI: n toimitusjohtaja ja konsernijohtaja Giuseppe D'Arrigo totesivat, että COVID-19-taudinpurkaus vaikutti maailmanlaajuiseen taloudelliseen rakenteeseen ja että Petronas tuotti uusia ratkaisuja muuttamalla työnkulkuja; ”Tuotteidemme innovatiiviset ratkaisut ja lähestymistavat perustuvat yhteen yhteiseen tavoitteeseen; kestävyys. Tämä saa meidät jatkamaan Fluid Technology Solutions ™ -ratkaisujemme käyttöä sähköisen kuljetusalan kasvattamiseksi puhtaampaa ja kestävämpää tulevaisuutta varten ", hän sanoi. Korostaa, että sähköistä liikennettä olisi kehitettävä kiireellisesti, jotta se toimisi ilmastonsuojelusuunnitelmassa, D'Arrigo; "Sähköajoneuvojen nesteiden verkkokonferenssi keskittyy kumppanuuksien kehittämiseen samanmielisten ihmisten kanssa ja vastaamiseen autoteollisuuden haasteisiin. "Haluamme jatkaa yhteistyötämme OEM-kumppaneiden, Tier 1 -toimittajien ja tutkijoiden kanssa luodaksemme innovaatioiden ja tiedonjakoekosysteemin eteenpäin kohti kestävämpää tulevaisuutta", hän sanoi.

Sähköajoneuvojen myynti kasvaa jälleen vuonna 2022!

Elizabeta Žalac, yksi Rimac Automobili -yrityksen osallistujista, arvioi sähköautoteollisuuden 2021-ennusteita. Žalac; "Vaikka autovalmistajat nopeuttavat sähköajoneuvojen ohjelmiaan erittäin tiukkojen ja vaativien päästönormien takia, siirtyminen COVID-19: een vaikuttaa kielteisesti ajoneuvojen jakamisen ja autonomisten ajoalueiden kehitykseen, ja tämä vaikutus jatkuu myös vuonna 2021. Ajoneuvojen myynnin laskun odotetaan jatkuvan ja nousevan jälleen vuonna 2022. "Markkinoilla on todennäköisesti murtumakohta, kun akun suorituskyky paranee edelleen ja latausinfrastruktuuri yleistyy." Lisäämällä siihen, että sähköisen liikenteen tulevaisuus on jännittävä ja että konferenssi on vaikuttanut alaan, Žalac sanoi: "Sähköajoneuvojen nesteiden verkkoneuvottelu on ollut ratkaiseva rooli sähköajoneuvojen ja siten sähköisen kuljetuksen kehittämisessä akkuyksikön ja invertterijäähdytyksen kannalta. "Se auttaa sitä tarttumaan ajan tasalla oleviin sovelluksiin ja tekniikoihin."


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset