U-22: n rantalentopallon EM-kisat päättyvät

U-22: n rantalentopallon EM-kisat päättyvät
U-22: n rantalentopallon EM-kisat päättyvät

Selçukin U-22-rantalentopallon EM-kisat päättyivät jännittäviin finaaliotteluihin. Venäjä oli merkki mestaruudesta, ja se saavutti naisten ja miesten pokaalit. Mestarien palkinnot jakoi İzmirin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Tunç Soyer.


Izmirin pääkaupunkiseudun kunta ja Turkin lentopalloliitto, jonka Venäjän miesten ja naisten Euroopan lentopalloliiton (CEV) U-22 Euroopan rantalentopallon mestaruuskilpailut järjestivät yhdessä, olivat päässeet onnelliseen loppuun.
Venäläisistä Maria Voroninasta / Marija Bocharovasta tuli ensimmäinen finalisti, joka voitti sveitsiläiset Esmee Böbner / Mara Betschart 2-0 naisten puolivälierien ensimmäisessä ottelussa. Toisessa välieräottelussa Anastasila Frolova / Aleksandra Ganenko (Venäjä), jotka ottivat vastaan ​​Sofila Rylova / Yeva Serduk (Ukraina) ja voittivat ottelun 2-0, pääsivät finaaliin. Viimeisessä ottelussa kaksi Venäjän joukkuetta, Anastasila Frolova / Aleksandra Ganenko, kukisti Maria Voronina / Marija Bocharovan 2-0 ja saavutti kultamitalin. Esmee Böbner / Mara Betschart (Sveitsi), jotka voittivat Sofila Rylovan / Yeva Serdukin (Ukraina) 2-1, saivat kolmannen sijan.

Puola-Venäjä miesten finaali

Milosz Kruk / Mikolaj Miszczuk (Puola), jotka voittivat Mio Wüst / Rudy Schneider Saksasta 2-1 miesten välierien ensimmäisessä ottelussa, saivat nimensä finaaliin. Toisessa välieräottelussa venäläiset Nikolay Chukhnenkov / Nikita Evert voittivat saksalaisen duon Lukas Pfretzschner / Robin Sowa 2-0. Venäläiset Nikolay Chukhnenkov / Nikita Evert tulivat mestariksi finaalikilpailussa voittamalla Milosz Kruk / Mikolaj Miszczuk (Puola) 2-0. Kaksi saksalaista joukkuetta pelasi ottelun kolmannesta sijasta. Voitettuaan Lukas Pfretzschnerin / Robin Sowan 2-0 Mio Wüst / Rudy Schneider saavutti kolmannen sijan.

Championship cup presidentti Soyerilta

Izmirin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Tunç Soyer ja Lentopalloliiton varapuheenjohtaja Alper Sedat Aslandaş antoivat Venäjälle mestaruuskupin ja kultamitalit. Toiset miesten hopeamitalit ja -kupit antoivat Puolalle apulaispääsihteeri Ertuğrul Tugay ja İzmirin urheilualan nuoriso- ja urheilualan osaston apulaisjohtaja Enver Yılmaz, kun taas Selçukin kaupunginjohtaja Filiz Ceritoğlu Sengel esitteli kupin. Miesten kolmanneksi sijoittunut Saksa antoi pronssimitalit İzmirin pääkaupunkiseudun nuoriso- ja urheiluosaston johtajalle Hakan Orhunbilgelle ja Çelik-konsernin toimitusjohtajalle Ali Çelikille, ja kupin esitti apulaispääsihteeri Ertuğrul Tugay. Naiset kultamitalissa Venäjän mestaruuskilpailussa palkintokorokkeella İzmirin pääkaupungin kaupunginjohtaja Tunç Soyer yhdessä Turkin lentopalloliiton varapresidentin Sadatin kanssa antoi Alper Aslandaşille.

Selçukin kaupunginjohtaja Filiz Ceritoğlu Sengel ja Beach It Beach Sports Organizationin toimitusjohtaja Gürsel Yeşiltaş esittivät Venäjän palkinnot ja mitalit.

İzmirin pääkaupunkiseudun nuoriso- ja urheiluseuran presidentti Ersan Odaman ja CEV: n rantalentopallokomissaari ja tekninen edustaja Bojana Bogicevic antoivat kolmannelle sijalle Sveitsin mitalit, ja kupit antoi Izmirin pääkaupungin apulaispääsihteeri Eser Atak.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar