Kocaeli Smart Polkupyöräjärjestelmästä 'KOBİS' tuli 150 tuhannen ihmisen perhe

Kocaeli Smart Polkupyöräjärjestelmästä 'KOBİS' tuli 150 tuhannen ihmisen perhe
Kocaeli Smart Polkupyöräjärjestelmästä 'KOBİS' tuli 150 tuhannen ihmisen perhe

Kocaeli Smart Bike System ”2014issa käyttöön otettu Kocaeli Metropolitan Municipality KOBİS X -hanke on 3. vaiheessa 12 perustettiin piiriin. 73-asema, 864-älypysäköintiyksiköt ja 520-älykkäät polkupyörät ovat saavuttaneet 150 tuhat jäsentä.

ALTERNATIIVINEN KULJETUS PK-yritys


Kocaeli Smart Bicycle System kurulan KOBİS kurulan perustettiin 2014iin helpottamaan pääsyä kaupunkiin, luomaan välitiloja, jotka ruokkivat julkisen liikenteen järjestelmiä ja edistävät ympäristöystävällisten ja kestävien kuljetusvälineiden käyttöä. Hanke 6, joka on suunniteltu integroitavaksi Izmitin keskustan kuljetusverkkoon ensimmäisessä vaiheessa, levisi 12-alueelle vuonna.

12-PÖYTÄKIRJA 73-RAJOITUKSESSA

Laajentamalla "KOBİS" -hanketta koko Kocaelissa KOBİS alkoi palvella 73 älypyöräaseman, 864 älykkään pysäköintilaitteen ja 520 älypyörän kanssa. Asemat laajenivat kaikkiin piiriin ja kunnostustyöt heijastuivat myös kansalaisten tyytyväisyyteen. KOBİS-jäsenten määrä saavutti 2020 tuhatta Euroopan liikkuvuusviikolla vuonna 150. Liikenneministeriön pk-yrityspalvelun myötä kansalaiset jatkavat pyrkimyksiä käyttää polkupyöriä, joiden iskulause on "Puhtaampi ympäristö, vähemmän liikennettä".jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar