Ihmisten päivittäistavarakauppa ja tuottajat markkinoivat yhdessä Bucassa

Ihmisten päivittäistavarakauppa ja tuottajat markkinoivat yhdessä Bucassa
Ihmisten päivittäistavarakauppa ja tuottajat markkinoivat yhdessä Bucassa

Ihmisten ruokakauppa, johon Izmirin pääkaupunkiseudun kunta avasi kuudennen konttorinsa Buca Butchers -aukiolla toimittamaan terveellistä, halpaa ja luotettavaa ruokaa yleisölle, herättää paljon huomiota. Samalle torille perustettu Buca Villages Producer -myyntialue tuo joka torstai Buchalin asukkaat muiden kuin välittäjien kanssa.


Ihmisten Bakka, jonka toteutti Izmirin pääkaupungin kaupunginjohtaja Tunç Soyer visiona "Toinen maatalous on mahdollista", tapaa edelleen Izmirin asukkaita kaupungin eri osissa. Ensimmäinen avattiin Kemeraltıssa, Konak Gültepessä, lyhyessä ajassa, Bayraklı Özkanlar, Karşıyaka Kyreniaan ja Menemen Ulukentiin saavuttaen People's Bakkalı avasi kuudennen haaransa Buca Butchers -aukiolla. Bucan kylien tuottajien myyntialueelle, joka on perustettu torille joka torstai, luonnontuotteet kohtaavat Buchae-kansalaisia ​​yhteensä 60 kutomalla. Markkinat, joilla 63 tuottajaa, enimmäkseen naisia ​​Belenbaşıstä, Karacaağaçista, Doğancılarista, Kırklarin kylistä, sekä Buca Villagesin maatalouden kehitysosuuskunnan ja Buca Women Producer osuuskunnan jäsenet, kootaan yhteen ilman välittäjiä.

"Silta kansankaupan kanssa"

Ihmisten päivittäistavarakauppa on rakennettu seinät keskenään tähän päivään asti, pronssijohtaja sanoi, että valmistajat näkevät sillan voittavan leipää hikoilun myötä miljoonien Soyer -kaupunkien kansalaisten keskuudessa. Presidentti Soyer menee kotimaisten siementen kanssa, käsittelee tuotettua tuotetta ja nostaa osuuskuntien tai yhdistysten lisäarvoa tuottavaa valmistajaa varmistaakseen, että organisaatio on kattotuotteiden alla kaikkialla Turkissa, ja ruokakauppa ja valmistaja markkinoivat Civiciä korostaen vakiintuneen maatalouden strategian markkinointia maailmalle, hän sanoi syntyneensä tämän strategian seurauksena.

Myös ihmisten päivittäistavarakaupasta ja tuottajamarkkinoilta ostavat bukalilaiset ovat tyytyväisiä. 73-vuotias Hüseyin Yağ “Täältä ostamasi tuote on taattu; mätä rutubetli, ei hapan. Olemme syntyneet ja kasvaneet Bukarestissa. Täältä ostamme myös paikallisia tuotteita tuottajamarkkinoilta. Me kaikki tunnemme Bucan kylien tuottajat ”, hän sanoi.

Mikä on ihmisten ruokakauppa?

People's Bakkalı, joka kuuluu Izmirin pääkaupungin kaupunginjohtajan Tunç Soyerin vaalilautakunnan lupauksiin, pyrkii mahdollistamaan osuuskuntien markkinoimaan tuotteitaan ja tarjoamaan kuluttajille terveellistä ja luotettavaa ruokaa. Siksi sen tarkoituksena on tukea sekä pientuottajia että suojella kansalaisia. Izmir Julkisten tuottajien osuuskunnat agenttittomina tuotteina kaikkialla Turkissa, pääasiassa myydään ruokakaupoissa. Päivittäistavarakaupoissa on 400 erilaista tuotetta tuoteryhmistä, kuten hedelmät ja vihannekset, liha, maitotuotteet, erilaiset aamiaisruoat, palkokasvit, oliiviöljy, mausteet ja hygieniatuotteet. Tuotteiden monimuotoisuus kasvaa päivä päivältä, kun tuotteita toimitetaan osuuskunnilta eri puolilla maata.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar