Tietoisuus T-paidat koronavirusta vastaan ​​herättävät voimakasta kiinnostusta Ankarassa

Tietoisuus T-paidat koronavirusta vastaan ​​herättävät voimakasta kiinnostusta Ankarassa
Tietoisuus T-paidat koronavirusta vastaan ​​herättävät voimakasta kiinnostusta Ankarassa

Ankaran pääkaupunkiseudun valmistaja kiinnittämään huomiota lisääntyneisiin Covid-19 -tapauksiin pääkaupungissa, "Huomio koronavirusta vastaan! T-paidat, joissa on teksti "Mask-Distance-Cleaning", herättivät kansalaisten suurta huomiota. AŞTİ, Dikimevi ANKARAY -asema, Batıkentin metroasema ja Hacı Bayram-ı Veli -moskeija ja Güvenpark, joita pääkaupungin ihmiset käyttävät laajasti, jakamisen jälkeen Mamakissa, Pursaklarissa, Polatlıssa, Beypazarıssa, Çubukissa, Elmadağissa, Kızılcahamamissa, Akimissa. T-paitoja ja naamioita jaettiin.


Ankaran pääkaupungin kunnan suunnittelemat koronavirusepidemiaa koskevan tietoisuuden lisäämiseksi tarkoitetut T-paidat saivat Baškentin ihmisiltä täyden arvosanan. ”Huomio koronavirusta vastaan! Tuhannet t-paidat, joissa lukee "Mask-Distance-Cleaning" AŞTİ, Dikimevi ANKARAY -asema, Batıkentin metroasema ja Hacı Bayram-ı Veli -moskeijan ja Güvenparkin edessä, nyt Mamak, Pursaklar, Polatlı, Beypazarı, Çubuk, Elmadağ, Kızılcah ja se jaettiin Xinjiangissa.

Kansalaiset tukivat myös kampanjaa Ankaran pääkaupunkiseudun kaupunginjohtajan Mansur Yavaşin sosiaalisen median tileiltä kutsusta "Tule kantamaan t-paitojamme vapaaehtoisesti, tehostakaamme taistelua epidemiaa vastaan ​​yhdessä".

AWARENESS-T-PAIDAT JAKELTAVAT KAIKKIIN RAJOIHIN

Pääkaupunkiseudun kunnan poliisiosaston päällikkö Mustafa Koç totesi, että pääkaupunkiseudulla on toteutettu monia toimenpiteitä epidemian torjumiseksi kaikin keinoin, ja totesi, että ne varmistavat, että käynnistetty valistuskampanja tavoittaa kaikki piirit, ja sanoi

”Pääkaupunkiseudun kuntana jatkamme taistelua kaikilla aloilla samanaikaisesti koronavirusepidemian leviämisen lisääntymisen kanssa kaikilla kunnan keinoin. Suunnittelimme kunnamme t-paitoja, joiden aihe oli "Huomio koronavirusta vastaan", lisäämään tietoisuutta kansalaisistamme. Jaimme tuhansia niistä viidessä keskuksessa. Olemme suorittaneet jakelumme Mamakin ja Pursaklarin aukiolla. Saavumme muille alueillemme Nallıhanista Şereflikoçhisariin. Vaadimme, että kansalaisemme käyttävät näitä T-paitoja ja lisäävät tietoisuuttaan vielä enemmän. "

"KUTSUMME KAIKKI HERKÄT"

Korostaen, että toimenpide alkaa itsestämme, Koç totesi, että henkilökohtaisen hygienian huomioiminen on tärkeämpää kuin mikään muu, ja sanoi:

"Kutsumme kaikkia välttämään väkijoukkoja, pitämään sosiaalisia etäisyyksiä, käyttämään naamioita ja hävittämään käytetyt naamarit asianmukaisesti. Henkilökohtainen puhtaus on ensiarvoisen tärkeää. Jos pidämme etäisyyttä, etäisyydet tuovat meidät lähemmäksi, ja jos välitämme henkilökohtaisesta hygieniastamme, estämme epidemian leviämisen. Kehotamme kaikkia olemaan herkkiä. Tavoitteenamme on, että nämä t-paidat palvelevat tätä tarkoitusta ja lisäävät tietoisuutta. "

Poliisiosaston johtaja Veda Oğan ilmoitti, että työt jatkuvat keskeytyksettä pandemian aikana, ja antoi seuraavat tiedot:

"Jaamme t-paitojamme houkutellaksemme huomiota sosiaalisen tietoisuuden lisäämiseksi kaikkialla Ankarassa. Saamme erittäin hyvää palautetta kansalaisilta. Luulemme voittavamme tämän vaikean prosessin yhdessä. "

ESIMERKKI METROPOLITANIN KAMPANJASSA TÄYDELLINEN

Tyytyväiset kampanjaan ja jakamalla t-paitoja 7–70, kaiken ikäiset Başkentin asukkaat kiittivät Büyükşehiriä tietoisuustutkimuksesta, joka kiinnitti huomion koronaviruksen puhkeamisen lisääntymiseen.

Pääkaupungin kansalaiset jakoivat ajatuksiaan epidemian vastaisesta kampanjasta seuraavilla sanoilla:

 • Melek Balaban: ”Se oli hyvin harkittu työ. Olen erittäin tyytyväinen. Kiitos, että ajattelit meitä. "
 • Evren Gürcan: ”Se oli hyvin harkittu sovellus. Kiitos kaikille heidän ponnistelustaan. "
 • Barış Aykut Gökdemir: ”Olen seurannut pääkaupunkiseudun työtä koronaviruksen alusta lähtien. Tämä oli hyvä tietoisuusharjoitus. Luulin, että se oli ensimmäinen Turkissa. Haluan kiittää Mansurin presidenttiä ja hänen tiimiään koronavirusepidemian vastaisista projekteista. "
 • Kutlay Sivri: ”Se on ollut erittäin onnistunut valistuskampanja. Olen taksikauppias, käytän tätä t-paitaa ajoneuvossani. Kiitämme presidenttiämme tehdystä työstä. "
 • Gül Seher Kaçar: ”Se oli erinomainen työ. Sopiva sovellus tietoisuuden lisäämiseksi. Mansur, kiitän presidenttiämme hyvin paljon. Olemme erittäin herkkä pormestari, Ankaran ääni on meidän kaikkien ääni, olen iloinen siitä. "
 • Ali Koca: ”Se on ollut erittäin onnistunut työ, olemme tyytyväisiä. Jokaisen on suojauduttava virukselta. Kiitos."
 • Zeynep Temel: "Luulen, ettei kukaan ole tietoinen siitä, kuinka vaarallinen virus on. Tämä oli erittäin hyvä tapahtuma. Tällä tavalla ihmiset tietävät tapahtuman vakavuuden. Haluan kiittää Ankaran pääkaupunkiseudun kuntaa tästä kampanjasta. Toivon ihmisten ymmärtävän, mitä on tarkoitus kertoa. "
 • Selami Özcan:"Kiitämme Mansurin presidenttiä. Tämä tietoisuus oli luotava. Kuten T-paidassa mainittiin, etäisyys ja naamio ovat erittäin tärkeitä. Mitä terveydellemme tarvitaan, meidän on noudatettava sääntöjä yhdessä. "
 • Huseyin Zeybek: ”Paljon kiitoksia, pääkaupunkiseudun kunta tarjoaa hyvää palvelua. Olemme erittäin tyytyväisiä pääkaupunkiseudun kuntaan. "
 • Furkan Kara: "Luulen, että tämä tietoisuuskampanja on tehokas. Ihmisten on nyt noudatettava sosiaalisen etäisyyden sääntöjä. Kiitän suurkaupungin kuntaa paljon. "
 • Yasemin Duran: "On hienoa, että kuntamme ajattelee meitä. Luulen, että tämä toiminta lisää tietoisuutta. Metropolitan kunta tekee parhaansa meille, kiitos. "
 • Seisova nosturi: ”Se oli erittäin hyvä tietoisuusharjoitus. Koronavirusepidemia on levinnyt laajalti Pursaklarissa. Mansurin presidentti teki hienoa työtä, kiitos. "
 • Gokmen Kilic: ”Mielestäni tällaisia ​​tutkimuksia tulisi levittää laajemmin. Kiitän kuntaamme. "
 • Bülent Sarı: ”Se oli hyvä sovellus. Asun Saksassa. En ole nähnyt tällaista tutkimusta. Kiitos paljon. "
 • Anıl Olcay: "Olen erittäin tyytyväinen pääkaupunkimme pormestariin. Kiitän sinua hyvin herkkyydestäsi. "
 • Mehmet Guner: ”Kansalaisten on oltava varovaisempia. Tämä organisaatio on myös erittäin hyvä. "
 • Viritin Açıkgöz: "Kiitos paljon. Arvostan tarjottuja palveluita. Toivon, että ihmiset kiinnittävät huomiota nyt. "
 • Satı Biçer: ”Se on erittäin mukava sovellus. Luulen, että se on tehokasta. Uskon, että ne sopivat sosiaaliseen etäisyyteen. Kiitos Mansurin presidentille. "
 • Emine Ayan: ”Yritämme auttaa niin paljon kuin voimme ylläpitämällä sosiaalista etäisyyttä. Luulen, että tämä käytäntö lisää myös tietoisuutta. "
 • Anıl Olcay: "Olen erittäin tyytyväinen pääkaupunkimme pormestariin. Kiitän sinua hyvin herkkyydestäsi. "
 • Mehmet Guner: ”Kansalaisten on oltava varovaisempia. Tämä organisaatio on myös erittäin hyvä. "
 • Viritin Açıkgöz: "Kiitos paljon. Arvostan tarjottuja palveluita. Myös ihmiset, Jumalan suostumuksella, kiinnittävät huomiota. "
 • Satı Biçer: ”Se on erittäin mukava sovellus. Luulen, että se on tehokasta. Uskon, että ne sopivat sosiaaliseen etäisyyteen. Kiitos presidentti, Mansur. "
 • Emine Ayan: ”Yritämme auttaa niin paljon kuin voimme ylläpitämällä sosiaalista etäisyyttä. Luulen, että tämä käytäntö lisää myös tietoisuutta. "
 • Hüseyin Unal: `` Kiitos presidentillemme Mansur Yavaşille, joka jakoi meille t-paitoja tänään. ''
 • Akif Erder:'' Meidän on käytettävä suojana koronavirusepidemiaa vastaan. Haluan kiittää Ankaran pääkaupunkiseudun kuntaa ja pormestaria Mansur Yavaşia, jotka aloittivat tällaisen valistushankkeen kansalaisten terveyttä ajatellen ja jakoivat t-paitoja. ''
 • Macit Korkmaz:'' Haluan kiittää Ankaran pääkaupunginjohtajaa Mansur Yavaşia, joka työskentelee kansalaisten terveyttä ajatellen ja suunnitteli t-paitoja tietoisuuden lisäämiseksi koronavirusepidemiaa vastaan. Olkoon Allah meidän puolestamme. ''
 • Yusuf Duran: "Kiitos isoisällemme Mansurille, joka jakoi meille naamioita ja t-paitoja."
 • İsmet Damar:Pidin todella t-paidoista, jotka Ankara Metropolitan oli valmistautunut kiinnittämään huomion koronavirusepidemiaan. Paljon kiitoksia terveydellemme jaetuista naamioista. Olen erittäin tyytyväinen Mansur-presidenttimme palveluihin. ''
 • Cemil Akyuz:`` Haluan kiittää Ankaran pääkaupungin pormestaria Mansur Yavaşia, joka työskentelee kansalaisten terveyden puolesta, jotka palvelevat erottamatta piiriä. ''
 • Orhan Dertli:`` Haluan kiittää presidenttiämme Mansur Yavaşia, joka on työskennellyt kansalaisten terveyden hyväksi koronavirusepidemian ensimmäisestä päivästä lähtien ja jakanut meille t-paitoja ja naamioita. ''
 • Atilla Olcay:Pidin Ankaran pääkaupunkiseudun suunnittelemasta ja jakamasta kansalaisille T-paitapalvelusta koronavirusepidemiaa koskevan tietoisuuden lisäämiseksi. Olen erittäin tyytyväinen presidenttimme palveluihin. Älköön Jumala pettäkö meitä. ''


jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar