Nopeuta kansainvälistä postiasi PTT APG: n avulla

Nopeuta kansainvälistä postiasi pikapostitoimituksella
Nopeuta kansainvälistä postiasi pikapostitoimituksella

PTT Cargon vuoden 2008 lanseerauksen myötä vuosien aikana saatu kokemus PTT A.Ş. harjoittaa toimintaansa tällä alalla iskulauseella "Kaikkialla ajoissa".


APG (Urgent Mail Delivery) on ensisijainen palvelu, jota PTT tarjoaa 110 maalle kohdepostiviranomaisten kanssa allekirjoitettujen kahdenvälisten sopimusten puitteissa, ja jota voit käyttää ulkomaille lähetettävissä lähetyksissä, joita haluat toimittaa vastaanottajalle välittömästi.

Kiitos IPS (International Postal Systems) -ohjelman, jota PTT käyttää, APG: n seuranta tapahtuu sähköisen tiedonvaihdon muodossa 90 maan kanssa. Lisäksi lähettäjä / vastaanottaja tai kohdemaa voi seurata APG: tä verkkosivustolla.

APG-palvelu sisältää yksityisviestien, lentokoneiden lisäpalvelut, eikä siitä peritä lisämaksuja.

Näiden lähetysten katoamisesta, varkaudesta tai vahingoittumisesta korvaus maksetaan oikeudenhaltijoille maiden kahdenvälisten sopimusten puitteissa.

Näitä lähetyksiä koskevien tietojen pyytämisen aika on rajoitettu 4 kuukauteen lähetyksen postituspäivää seuraavasta päivästä alkaen.

PTT Express Mail -palvelulle avoimiin maihin napsauttamalla tätäVoit tavoittaa.

Kaupallinen APG-palvelu

Epäsuoran edustuksen ja yksinkertaistetun menettelyn puitteissa verkkokaupan tuotteet, joiden arvo on enintään 7500 euroa, hyväksytään ilman lisämaksua. Yrityksemme antaa tulli-ilmoituksen ennen lähetysten vientiä. Tulli-ilmoituksen numero lähetetään heille sähköpostitse asiakkaiden pyynnöstä. Tällä ilmoitusnumerolla asiakkaat voivat saada veroilmoituksia Vedopilta.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar