Kiireinen työaika Cengiz Topel -kadulla

Kiireinen työaika Cengiz Topel -kadulla
Kiireinen työaika Cengiz Topel -kadulla

Kocaeli Metropolitan Municipality jatkaa toteuttamiensa hankkeiden toteuttamista liikenteen tiheyden vähentämiseksi kaikilla kaupungin alueilla. Metropolitan Municipality Mayor Assoc. DR. Tahir Büyükakınin erityisesti korostamat kuljetusprojektit päätetään nopeasti, jälleen presidentin ohjeiden mukaan. Tienrakennustyöt jatkuvat kiihtyvällä vauhdilla Cengiz Topel -kadulla, mikä helpottaa Darıcan kuljetusongelmia suuressa määrin. Alueen liikennettä helpottava Cengiz Topel pyrkii saamaan työt valmiiksi nopeasti.

TIEN LAAJENTAMINEN ON VALMIS


Rakennusten puitteissa on toistaiseksi valmistettu 320 1000 kuutiometriä kiviseinää, jonka pituus on 2 metriä. Louhinnan regressiotyö jatkuu edelleen projektissa, jossa suoritettiin 50 kuutiometriä kaivutyötä. Projektissa, jossa sähkö- ja sadevesilinjan rakentaminen jatkuu, tien laajentaminen ja kadun kiviseinätuotanto on saatu päätökseen.

24 METRIEN LEVEYS

Projektissa, joka laajennetaan 24 metrin leveydelle, on 2 lähtöä, 2 paluumatkaa ja 1 pysäköintikaista. Noin 8 tuhatta 200 tonnia pmt, 6 tuhatta 400 tonnia asfalttia, 5 tuhatta neliömetriä parkettia ja 4 tuhatta metriä reunaa käytetään tien päällirakentamisen yhteydessä.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar