Foça Walls Kordon -tieprojekti alkaa

Foça Walls Kordon -tieprojekti alkaa
Foça Walls Kordon -tieprojekti alkaa

Izmirin metropolin kaupunginjohtaja Tunç Soyer jatkoi tänään kiireistä työtä Foçassa ja Menemenissä. Pormestari Soyer, joka tutki Foçassa sijaitsevan pääkaupunkiseudun kunnan suorittamia kuljetuksia koskevia infrastruktuuritöitä, sanoi aloittavansa myös Foça Walls Kordon -tieprojektin, joka paljastaa alueen historiallisen rakenteen. Pormestari Soyer meni Menemeniin Foçan jälkeen ja sai tietoa piirikunnan toteuttamista hankkeista.


İzmirin pääkaupungin kaupunginjohtaja Tunç Soyer meni tänään Foçaan ja tarkasteli İzmirin pääkaupungin kunnan toteuttamia kuljetuksiin liittyviä infrastruktuurihankkeita ja aloitti uudet projektit. Pormestari Soyer meni Menemeniin Foçan jälkeen ja sai tietoa kunnan tekemistä eläinsuojista, tuottajamarkkinoista ja päiväkotityöistä.

Focan pormestari Fatih Gürbüz, İzmirin pääkaupunkiseudun pääsihteeri Dr. Buğra Gökçe, İzmirin pääkaupunkiseudun kunnan varapääsihteeri Eser Atak, İzmirin pääkaupunkiseudun varapääsihteeri Ertuğrul -prikaatti ja kunnan byrokraatit seurasivat heitä.

Etusija jalankulkijoille Bağarasıssa

Presidentti Soyerin ensimmäinen pysäkki oli Bağarası. Pormestari Soyer, joka tutki Izmir-Foça-tien tien molemmin puolin valmistuneet 550 metrin pituiset päällystystyöt, kertoi myös rakentavansa alueen kävelysillan ajoneuvosillalle jalankulkijoiden turvallisuuden varmistamiseksi.

Se on pisin pyöräreitti alueella

Foçan apulaiskaupunginjohtaja İsmail Ası piti esityksen Foçan kunnan kampuksella ja antoi tietoa piirissä toteutettavista hankkeista. Ası totesi, että yksi Foçan tärkeimmistä tarpeista on tienlaajennus Opet Benzinlikin ja uuden kunnarakennuksen (Değirmenlik Caddesi) välillä, ja sanoi, että vanhan Foçan sisäänkäynti voidaan helposti yhdistää uuteen kunnan kampukseen ja julkisiin laitoksiin, kun pääkaupunkiseudun kunta on saanut projektin valmiiksi. Pormestari Soyer teki tutkimuksia alueella, jolla teiden laajennustyöt tehdään Değirmendere-kadulla. Tieteiden ministeriön virkamiehet totesivat, että tien laajentamiseksi 3 metrin tien osassa on saatu päätökseen laastari- ja täyttöprosessit. Kun projekti on saatu päätökseen, Değirmenlik Caddesi vastaa alueen tärkeään tarpeeseen kaksikaistaisella tiellä, pyörä- ja kävelytiillä.

Presidentti Soyer Foça -ohjelmassa hän tapasi myös kuljetusosuuskuntien johtajat vanhassa autotallissa. Presidentti Soyer, joka kuunteli osuuskunnan johtajien pandemian aiheuttamia ongelmia, huomautti, että alueella toimivien kuljetusosuuskuntien olisi hyödyllistä soveltaa İZTAŞITia.

Moderni kävelypolku Beşkapılarin linnaan

Pormestari Soyer, joka tutki myös rantaviivaa Suuren meren rannikkohankkeen puitteissa, jonka Foçan kunta halusi toteuttaa, meni Başkapılarin linnanmuureille, joka on yksi alueen tärkeistä historiallisista symboleista. Pormestari Soyer tapasi kunnan byrokraatit Izmirin pääkaupungin kunnan suorittamista töistä. Foçan muurien 2. vaiheen Kordon-tiehankkeen puitteissa järjestetään ja valaistaan ​​Foçan linnan muurien edessä oleva kävelypolku 372 metriä pitkälle rannikolle, rakennetaan katseluterasseja ja alueen arkeologisia arvoja koskevat taulut. Merivedet, jotka sijaitsevat linnan muurien ja kävelytien välisessä osassa ja aiheuttavat pilaantumista, koska virtaa ei ole, poistetaan. İzmirin pääkaupunkikunta varmistaa virtausten muodostumisen rakentamalla 6 tynnyriä alueelle.

Intense tempo Menemenissä

Izmirin pääkaupunginjohtaja pormestari Tunç Soyer meni Menemeniin Foça-ohjelman jälkeen ja vieraili tärkeissä hankkeissa, jotka piirikunta toteutti. Saatuaan Menemenin pormestarilta Serdar Aksoylta tietoa Free Animal Shelter and Animal Hospital -hankkeesta, jonka kapasiteetti on 700 eläintä, otetaan käyttöön kahdessa kuukaudessa Seyrekissä, kaupunginjohtaja Soyerin toinen pysäkki alueella oli Producer Villagers Market, joka avataan kaksi viikkoa myöhemmin. Pormestari Soyer teki sitten havaintoja vanhassa opettajien talossa, joka muutetaan päiväkodiksi ja päiväkodiksi, jonka Menemenin kunta osti.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar