Turistinen hybridi-ajoneuvo herättää suurta kiinnostusta Ankaraan

turistinen hybridi-ajoneuvo on erittäin suosittu Ankarassa
turistinen hybridi-ajoneuvo on erittäin suosittu Ankarassa

Ankaran linna ja historiallisen keskustan ympärillä sijaitseva Nation-rengas, joka tarjoaa ilmaisia ​​palveluja Turkille ladattavaan hybridi-sähköautoon, saivat täydet merkit Başkentlileriltä. Ford Otosanin lahjoittama hybridi-ajoneuvo tarjoaa ilmaisen rengaspalvelun kansalaisille arkisin ja viikonloppuisin 6 pysäkillä.


Ankaran pääkaupunkiseudun ja Ford Otosanin välillä allekirjoitetun sopimuksen nojalla ladattava hybridi-sähköajoneuvo tarjottiin Ford Custom PHEV Capitals -palveluun.

Yksi presidentti Yavaşin osallistuneessa seremoniassa vastaanottamista hybräisistä sähköajoneuvoista tarjoaa rengaspalveluita historiallisilla alueilla Ankaran linnan ja Ulusin ympärillä. Kotimaiset ja ulkomaiset turistit voivat hyötyä rengaspalvelusta ilmaiseksi arkisin ja viikonloppuisin.

JOURNEY 6 PYSÄNNÖSTÄ HISTORIAAN

Başkentin asukkaat ja Ankaraan saapuneet turistit alkoivat osoittaa suurta kiinnostusta palveluun, joka kärsi liikenteen ja pysäköinnin ongelmasta Ankaran linnan ja Ulusin historiallisilla alueilla.

Ilmainen rengas palvelee arkisin klo 10.00–17.00 ja viikonloppuisin klo 10.00–19.00;

  • Castle Front Square,
  • PTT Samanpazarı-aukio,
  • Etnografian ja maalauksen museo,
  • Palokunta-Melike Hatunin moskeija,
  • Ulus Metro Stop-Stadium -hotelli,
  • Ulus-voittomonumentti-Anafartalar-basaari,
  • Roomalainen teatteri-Dolmus pysähtyy,
  • Siihen pääsee 6 pisteestä, Anatolian sivilisaatioiden museon edessä.

TÄYDELLINEN HUOMAUTUS kansalaisilta

Sekä kansalaiset, jotka matkustavat mukavasti ja turvallisesti historiassa hybridiajoneuvon kanssa, kun taas kauppiaat antavat uudelle palvelulle täydet merkinnät, he ilmaisevat mielipiteensä seuraavilla sanoilla:

Hasan Bozkurt (linnakauppias): ”Täällä ei ollut tällaista käytäntöä. Oli hienoa saada tämä sovellus. Vanhat ihmiset eivät voineet kävellä linnaan. Nyt he tulevat ulos mukavasti. Se herättää suurta huomiota. Ulkomaiset turistit eivät voi tulla pandemian takia, mutta siellä on vain paikallisia turisteja ja ryhmää, joka rakastaa sitä. Kansalaisilla oli myös vaikeuksia pysäköintiongelman takia, mutta sellaista ei enää ole. Kiitos paljon Ankaran pääkaupunkiseudun kunnalle ja pormestarillemme Mansur Yavaşille. ”

Hatice Koramaz (linnakauppias): ”Olemme toimineet täällä 12 vuotta ja olemme odottaneet niin kauan. Se oli meille erittäin hyvä. Haluamme jopa lukumäärän kasvavan. ”

Derya Demir (paikallinen turisti): ”Olimme erittäin tyytyväisiä hakemukseen. Matkalla linnaan kävelyetäisyys on melko suuri, ei kävely tässä lämpöä. Sovellus, jonka voimme valita nyt. Työpaikkamme ovat helpompia. Paljon kiitoksia Ankaran pääkaupunkiseudun kunnalle toteuttamisesta. ”

Vildan Çelik (paikallinen turisti): “Erittäin hyvä sovellus. Tässä kuumuudessa on todella vaikea kävellä, sinulla ei ole energiaa. Siksi löysimme tämän sovelluksen erittäin onnistuneeksi. ”

Kübra Balcıoğlu (paikallinen turisti): ”Olen tällä hetkellä erittäin tyytyväinen. Käytin korkokenkiä ja kun näin tämän palvelun, käytin sitä heti. Se oli sovellus, joka katkaisi jalkamme maasta. Linnan tiet ovat hyvin ylämäkeen. Se oli palvelu, jota odotimme, ja kiitämme presidentti Yavaa tästä. "

Meral Ünal (paikallinen turisti): ”Se on ollut erittäin hyvä sovellus. Olemme nähneet, oppineet ja käyttäneet täällä julisteita. Reitti on erittäin onnistunut. Kiitos kaikille, jotka osallistuivat. "

Ayça Çalış (paikallinen turisti): ”Tämä on toinen vierailuni Ankaraan. Kun saavuin ensimmäisen kerran, olin hyvin väsynyt matkoillani. Nyt tulin näyttämään perhettäni. Se oli sovellus, joka teki meistä erittäin mukavat. Rinteitä on liian paljon. Minä todella pidän."

Toista pääkaupunkiseudun kunnalle lahjoitettua hybridiä sähköajoneuvoa käytetään kansalaisten valituksiin ja käynteihin Başkent Mobilin ja Başkentin 153 kautta.jutella

miten 1

Yorumlar