Kuuluisia autoradalla kilpailijoita Asara Turkey

Kolmas turkiyeye-kuuluisien moottoriteiden tilaukset Asarilta
Kuva: Hibya

Saksassa pidetty Nürburgring Endurance -sarjan liikemies, joka edustaa Turkkia Speedway Commandments Asarissa, erotettiin kolmannesta kiitotiestä sarjan neljännessä kilpailussa. Turkin teknologiakumppani Asari, joka kilpailee Tezmaksanin sponsoroiman BMW 330: n kanssa 29. elokuuta, haluaa saada paremman arvosanan viidennen kilpailun viileässä kilpailussa.


Covid-19-taudinpurkauksen puitteissa toteutettavissa ankarissa karanteeniolosuhteissa koettu rentoutuminen mobilisoi myös autokilpailut. Turkin teknologiakumppani Tezmaksan sponsoroi maamme (NES) Nürburgring Endurance -sarjaa, joka edustaa liikemiehiä ja moottoritiehen käskyjä. Asari oli viileä neljännellä osuudella päättyneellä kolmannella kiitotiellä. Saksassa järjestetyssä Nürburgring Endurance -sarjassa (NES) Aşarı, joka liittyi maamme joukkoomme Nicolas Griebnerin ja Björn Simonin kanssa, aloitti VT2-luokan kuudennen sijan ja onnistui nousemaan kolmanteen sijaan pistoksen lopussa. Ajoneuvon Emiriltä vallanneet Nicolas Griebner ja Björn Simon jatkoivat aseman pitämistä. Asari, joka otti pyörän uudelleen kilpailun viimeisen 40 minuutin aikana, ei pakottanut ajoneuvoa suojaamaan jarruja ja saavutti maaliin kolmannen kerran.

Kolme vuotta onnistuneesti edustaen Turkkia tässä sarjassa. Asari ja hänen joukkueensa, joka pidetään 29. elokuuta, haluavat saada paljon paremman asteen sarjan viidennestä osasta. Toivotamme menestystä edustajallemme NES 2020 -mestaruuskilpailun viidennellä osuudella, joka tunnetaan myös nimellä NLS (Nürburgring Langstrecken - Serie)

Hibya-uutistoimistojutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar