TCDD WhatsApp Line 0507 321 82 33

TCDD-viestintälinja
TCDD-viestintälinja

TCDD-yhteyslinja 444 8 233: Voit soittaa TCDD: hen saadaksesi tietoa junien ajoista, junalippuista ja lippujen muutoksista. Voit soittaa TCDD-puhelinnumeroon junista ja voit tehdä monia tapahtumia TCDD-asiakaspalvelun edustajan kanssa.

Junan liput CONTACT LINE


TCDD kuljetusjunalippujen yhteyslinja: 444 8 233 (444 TCDD) TCDD: n tytäryhtiö TCDD Taşımacılık A.Ş. Se perustettiin rautatielain vapauttamisen jälkeen, ja se perustettiin matkustaja- ja tavarajunien kuljettamiseen TCDD-linjoilla. Perustamisestaan ​​lähtien se on työskennellyt ahkerasti rautateiden osuuden kasvattamiseksi matkustaja- ja tavaraliikenteessä. Istanbulin, Eskisehirin, Ankaran ja Konyan suurnopeusjunayhteydet lisääntyvät päivä päivältä uusilla sarjoilla.

junalipun puhelinnumero tcdd-yhteys
junalipun puhelinnumero tcdd-yhteys

TCDD-ASIAKASPALVELUJEN PUHELINNUMERO

TCDD Transportation, joka lisää matkustajien määrää päivittäin tavanomaisilla linjoilla, saa myös intensiivistä matkustaja- kiinnostusta alueellisissa junissa. Adana-Mersin, Izmir-Denizli, Izmir-Odemis, Karabuk-Zonguldakin linjat ovat yleisimpiä matkustajaliikenteen linjoja. TCDD-puhelinnumero +444 8 233 XNUMX Voit saada kaikki junien tiedot tästä rivistä.

Perustamalla äskettäin perustetut logistiikkakeskukset, järjestetyt teollisuusalueet, yhteyslinjat ja Baku-Tbilisi-Karsin rautatiehanke, yhtiö pyrkii varmistamaan, että maamme ansaitsee ansaitsemansa aseman rautatiekuljetuksissa.

TCDD-YHTEYSTIEDOT PUHELIN Voit oppia suurnopeusjunavuorot TCDD Taşımacılık A.Ş.:n verkkosivuilla sekä pääjunien ja alueellisten junien lähtöajat asemilta ja asemilta. TCDD Puhelinnumero 444 8 233 saat kaikki tiedot junista tästä rivistä.

TCDD WhatsApp Hotline

Perustaja: TCDD 0507 321 82 33 WhatsApp-linjalle lähetettyihin viesteihin vastataan heti, ja laitoksen kanssa on välittömiä vastauksia yleisön valituksiin ja ehdotuksiin.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar