Google Maps -seurantaominaisuus lisätty

Seuraa Google Maps -profiilia
Kuva - Google Maps - RayHaber

Google julkaisi eilen ominaisuuden, joka teki Google Mapsista sosiaalisen verkoston. Tämä ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat seurata toisiaan ja jakaa sijaintinsa, on ominaisuus, joka muuttaa täysin Google Maps -kokemuksen. Nyt on mahdollista seurata ystäväsi tai perheenjäsenesi profiilia saadaksesi tietoa matkoista ja kokemuksista!


Foursquren ja Swarmin kaltaisten sovellusten ansiosta ihmiset voivat kirjautua sisään mihin he menivät ja jakaa sijaintinsa ystävien kanssa kyseisillä alustoilla. Nyt tämä ominaisuus on tullut Google Mapsiin. Käyttäjät voivat nyt seurata, missä toiset ovat. Joten Google Mapsia voidaan nyt käyttää sosiaalisena verkostona.

Google Maps -profiilisivu

Google Mapsin uusi ominaisuus tuo sovellukselle profiilisivun. Käyttäjät voivat tarkastella seuraajia ja seuraajia tällä profiilisivulla. Käyttäjät voivat jopa luoda lyhyen kuvauksen itselleen. Jotta voit löytää Google Maps -profiilisivun, sinun täytyy tehdä seuraava:

  1. Avaa Google Maps -sovellus matkapuhelimellasi
  2. Napsauta pyöreää profiilialuetta oikeassa yläkulmassa
  3. Napsauta avattavasta valikosta Oma profiili -linkkiä
google maps -profiilisi
google maps -profiilisi

Käyttäjäprofiilit voidaan piilottaa Google Mapsin uuteen ominaisuuteen. Google Maps -käyttäjät voivat päättää, kuka voi seurata heitä. Tällä tavoin tarjotaan käyttäjien yksityisyys. Sinulle voi olla eduksi pitää profiili piilossa ei-toivottujen tilanteiden varalta. Profiilisi asetussivusi näyttää seuraavalta.

google maps levent ozen
google maps levent ozen

Voit jakaa profiilisivusi sosiaalisissa verkostoissa profiilisivun oikeassa yläkulmassa olevasta linkistä. RayHaber henkilökohtaiset valokuvat kommentteja ja kommentteja varten Levent Özen profiilini tästä linkistä voit seurata! Lisäksi, jos olet Google Maps -opas, lataamasi opastustaso, valokuvat ja kommentit näkyvät profiilissasi.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar