Maailman kolme kolmiulotteista puupaneelia New Bentley Flying Spur -sarjassa

maailman ensimmäiset kolmiulotteiset puupaneelit uusi bentley-lentävä spurda
Kuva: Hibya

Bentleyn uraauurtavia kolmiulotteisia puisia takaoven reunuksia käytetään ensimmäistä kertaa aivan uudessa Flying Spur -sarjassa. Jokainen paneeli on käsityönä tehty yhtenäisestä amerikkalaisen pähkinän tai amerikkalaisen kirsikkapuun lohkosta.


Tätä kestävistä lähteistä saatua paneelia tukee kolmiulotteinen pintapäällyste, joka koostuu 150 ainutlaatuisesta päällystetystä timantista. EXP 2015 Speed ​​10 -konseptin ensimmäinen malli, joka käytettiin vuonna 6, heijastaa Bentleyn lähestymistapaa yhdistää perinteiset materiaalit nykyaikaisiin tuotantotekniikoihin.

Bentley esittelee uuden kolmiulotteisen puisen takaoven verhoilun ensimmäistä kertaa uudelle lentävälle kannustimelle. Kolmiulotteinen puu, silmiinpistävä, timantin muotoinen kuvio, jota tukee suoraan puun kaiverrettu kolmiulotteinen pintakäsittely, on ensimmäinen maailman autoteollisuudessa. Yksi Bentley Mulliner 'Collection' -sarjan ainutlaatuisista pinnoitusvaihtoehdoista. Tämä malli tekee puun luonnollisesta kauneudesta käsin kosketettavissa.

Jokainen takaluukku ja lokasuojapaneeli on käsintehty kestävästä amerikkalaisesta pähkinä- tai kirsikkapuusta, yhdistämällä perinteiset taidot ja moderni tekniikka. 3D-sulatettu puukonsepti esiteltiin ensimmäisen kerran Geneven autonäyttelyssä vuonna 10 Bentleyn EXP 6 Speed ​​2015 -konseptiautolla ja sai laajan suosiota.

Inspiraatio tähän erottuvaan ominaisuuteen on Bentleyn timanttisilla tikattujen alueiden nahkamuoto Mulliner Driving Specification -sisustussarjassa. Kolmiulotteinen puu, monimutkainen konsepti, valmistettiin Bentley Mullinerissä 18 kuukauden valmistuttuaan asiantuntijoiden teknisten mestareiden toimesta.

Kolmiulotteisia puukappaleita ei yleensä valmisteta pinnoitteilla, kuten levyt, puskurit ja keskiviiva. Päinvastoin, jokainen on valmistettu massiivipuusta lohkosta. Kolmiulotteisen pinnan saavuttamiseksi ammattitaitoiset käyttäjät upottavat puun moniakseliseen kiinnityslaitteeseen, jonka toleranssi on 0,1 mm, joka on ohuempi kuin ihmisen hiuslanka, ja viimeistele sitten leikkaukset käsin täydellisen tuloksen saavuttamiseksi. Sitten levitetään avoin huokoinen lakka, jonka avulla puun todellinen väri ja rakenne loistaa tyylikkäällä ja luonnollisella ilmeellä.

Tukin takaosa tai 'B-pinta' käsitellään käytetyn alumiini-ovilevyn mallin sopimiseksi. Puu kiinnitetään sitten malliin, joten se asetetaan takaisin paikalleen ja etuosa tai 'A-pinta' leikataan kolmiulotteisena.

Sekä amerikkalaisen pähkinäpuun että amerikkalaisen kirsikkapuun puu on peräisin Pohjois-Amerikan kestävistä metsistä. Bentley valitsee parhaimman puun ilman solmuja tai hartseja koko puun syvyydessä.

Hibya-uutistoimistojutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar