Kuljetusten koordinointikokous kaupunginjohtaja Büyükkılıçltä

kuljetusten koordinointikokous presidentiltä
kuljetusten koordinointikokous presidentiltä

Kayserin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Memduh Büyükkılıç jatkaa pyrkimyksiään tarjota laadukas ja mukava palvelu kuljetuksissa kuten kaikilla alueilla. Tässä yhteydessä kuljetusten koordinointikokouksen järjestänyt pormestari Büyükkılıç huomautti, että kuljetustoiminnot toteutetaan sekä keskustassa että maaseudulla, ja huomautti, että kuljetusten rengasjärjestelmä helpottaa liikennettä keskustassa.


Kayserin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Memduh Büyükkılıç piti kuljetusten koordinointikokouksen. Asiaankuuluvien byrokraattien osallistumisessa pidetyssä kokouksessa arvioitiin kuljetusten tarjoamia palveluita ja keskusteltiin investoinneista.

JATKU PANDEEMISTA RATKAISUJA KULJETUKSISSA

Kaupunginjohtaja Büyükkılıç totesi, että he tarkistavat Metropolitan Municipality Transportation Inc. -palvelun suorittamat palvelut ja sen jälkeen suoritettavat palvelut.

”Kuten muistat, meidän on tehtävä erityistutkimuksia, koska matkustajien lukumäärä, joka laski noin 50 tuhanteen pandemiakaudella, alkoi nousta yli 200 tuhanteen uudessa prosessissa, jota pidetään normaalina. Sisäasiainministeriön ohjeiden mukaisesti määrittelimme, mitä meidän on tehtävä matkustajakapasiteetin suhteen. Puhumme siitä, kuinka toimimme kaupungissa tehokkaimmin talouden ja budjetin mukaisesti. "

"SORMUSJÄRJESTELMÄ MUKAVA LIIKENNE"

Metropolitan pormestari Memduh Büyükkılıç ilmaisi olevansa innokas palvelemaan tehokkaasti Kayseriä kohtaan. Hän kertoi havainneensa keskustakaupan helpotusta rengasjärjestelmän ansiosta. Tämä on tärkeä asia, joka koskee kaupunkia yleensä.

”Haluan myös koskea rengasjärjestelmää arvioidessaan kuljetuskysymyksiä. Meillä on tärkeitä asioita, joihin on päästävä suoraan. Kuten Erciyes University, kuten City Hospital. Uskon, että kaikki tietävät, että meneminen näihin pisteisiin pienen matkustajamäärän kanssa on iso tuhla kaupunkillemme ja taloudellemme. Tässä suhteessa käytämme siirtojärjestelmiä eri paikoissa. Haluaisin jakaa, että kansalaistemme tulee tavata ymmärrystä. Kiitän tavallista hyvää tahtoasi. Haluan muistuttaa teitä siitä, että olemme tehokkaasti huolissamme siitä, miten suoritamme näitä palveluja, ja että meillä ei ole muuta tarkoitusta. "

Huomauttaen, että Covid-19 -epidemiaprosessi jatkuu edelleen ja pyrkimyksiä jatketaan tämän tietoisuuden avulla, pormestari Büyükkılıç sanoi: “Haluamme kiittää kaikkia työntekijöitä, miehistöä, julkisen liikenteen linja-autojen kuljettajia ja kuljetusyksikkömme omistajia, jotka osoittivat vähiten vaikeuksia kaupungissamme pandemiansa aikana. Tärkeintä on, että olemme kiitollisia Kayserin kansalaisillemme, jotka aina kannustavat meitä ja yrittävät hyötyä näistä palveluista ymmärryksellä, joka käsittää meidät. ”


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar