Istanbul Kultaisen sarven rannikkosi suunnittelukilpailu päättyi

Istanbul Haliç-rannikkosi suunnittelukilpailu päättyi
Istanbul Haliç-rannikkosi suunnittelukilpailu päättyi

Istanbulin pääkaupunkikunnan järjestämä 'Istanbul Your Golden Horn Coasts -suunnittelukilpailu' on saatu päätökseen. Palkitut projektit esitetään Yenikapı Eurasia Show Centerissä 9. - 13. heinäkuuta.


Istanbulin pääkaupunkikunta on saanut päätökseen osallistuvalla lähestymistavalla järjestetyn ”Istanbul Your Golden Horn Coasts -suunnittelukilpailun” kultaisen sarven historiallisten ja luonnollisten kauneuksien pitämiseksi hengissä. İBB: n presidentti Ekrem İmamoğlu kilpaili sosiaalisen median tileistä, että kilpailu päättyi: 'Ei ole loppua; Luomme hankkeita, joissa on osallistumista, ehdotuksia ja kilpailuja. ' IMM pyrkii saavutettavissa olevalle ja vihreimmälle kultaiselle torvelle. Hän pyrkii toteuttamaan malleja, jotka korostavat alueen arvoja.

KILPAILUA AVOI 110 HANKKAA

IMM-puisto- ja puutarhaosaston 20. tammikuuta julkistamassa kilpailussa Istanbulin strategisen suunnitelman 8 pääteemaa; Istanbulin teemoja, jotka ovat saavutettavissa, ympäristöystävällisiä, tuottamista, jakamista, taloudellista kestävyyttä ja ainutlaatuista perintöä, elävää, osallistavaa ja innovatiivista, pidettiin etusijalla. Kilpailun ensimmäisessä vaiheessa, johon osallistui yhteensä 110 hanketta, 42 hanketta läpäisi esivalinnan ja pääsi finaaliin.

VIHREÄ JA saavutettavissa kulta

Viimeisessä kilpailussa Kultaisen sarven alue jaettiin 7 alueeseen ja 6 joukkuetta tuottivat hankkeita kullekin alueelle. Palkintolautakunnan jäsenet, jotka ovat omien alojensa asiantuntijoita, kaupunkisuunnittelijat, arkkitehdit ja maisema-arkkitehdit, tarkastelivat suunnitelmia huolellisesti. Arkkitehti ja kaupunginmaalari Zekai Görgülü puheenjohtajana toiminut tuomaristo korosti vihreää ja esteettömyyttä koskevia kriteerejä, jotka heijastavat Kultaisen sarven alueen historiallista identiteettiä. Kaikkien hankkeiden yksilöllisen arvioinnin tuloksena määritettiin mallit, joille on annettu ensimmäinen, toinen, kolmas ja kunniamerkki mainituista jokaisesta seitsemästä määritellystä alueesta. Tutkijat arvioivat hankkeet keskusteluissa 7. heinäkuuta. Palkinnot jaetaan saman päivän illalla.

'Istanbul Your Golden Horn Coasts -suunnittelukilpailussa' palkitut projektit esitetään Yenikapı Eurasia -näyttelykeskuksessa 3.-9. Heinäkuuta.


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar