Rautatiejärjestelmät ovat pöydällä Ankarassa

rautatiejärjestelmät asetetaan pöydälle Ankarassa
rautatiejärjestelmät asetetaan pöydälle Ankarassa

Rautatiejärjestelmien liitto pitää 28. helmikuuta 2020 "Rautatiejärjestelmien vaatimustenmukaisuus- ja sertifiointikonferenssin". Konferenssi pidetään Ostimin konferenssisalissa / Ankarassa yhden (yhden) päivän, 1
Se koostuu (kolmesta) paneelista ja 2 (kahdesta) keskustelusta.


Rautatiejärjestelmien vaatimustenmukaisuus- ja sertifiointikonferenssi # rus2020; Se järjestetään rautatieajoneuvojen, kaupunkijunajärjestelmien ja hälytysjärjestelmien pääaiheissa, ja sen odotetaan järjestävän puhujia 14 eri yrityksestä ja yli 100 osallistujaa alan johtavista yrityksistä.

Konferenssiin osallistuminen on ilmaista, ja osallistujien on täytettävä vierailijoiden rekisteröintilomake. Tarkemmat tiedot ja vierailijoiden rekisteröintilomake www.rsd.org.t on voidaan saavuttaa osoitteessa.

Konferenssin nimi …… .: Konferenssi rautatiejärjestelmien vaatimustenmukaisuudesta ja sertifioinnista
Päivämäärä ……………… .: 28. helmikuuta 2020
............... Sijainti: Ankara / Turkey
Paikka: ………………… .: Ostimin konferenssisali

Konferenssiohjelmalle TÄÄLTÄRautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar