Konya Metro, Konyaray, kehätien ja logistiikkakeskuksen sijoitusohjelma vuonna 2020

konya metro konyaray -ympäristössä ja logistiikkakeskuksessa
konya metro konyaray -ympäristössä ja logistiikkakeskuksessa

Konyan pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Uğur İbrahim Altay kiitti presidentti Recep Tayyip Erdoğania kaikille sijoituksille, erityisesti Konya Metro, Konyaray, Ring Road, logistiikkakeskukselle osoitetuista varoista vuoden 2020 investointiohjelmassa.


Vuoden 2020 investointiohjelmassa, joka julkaistiin virallisessa lehdessä, ilmoitettiin osoitettavasta resurssista Konyan investointeihin.

Kiitän presidentti Recep Tayyip Erdoğania Konyan puolesta vuoden 2020 investointiohjelmasta. Konyan pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Uğur İbrahim Altay kertoi, että presidentti Erdoğan oli aina Konyan kanssa ja toi kaupunkiin monia mielikuvituksettomia investointeja.

Pormestari Altay kertoi: ”Konyalle on osoitettu tärkeä resurssi vuoden 2020 investointiohjelmassa keskusbudjetista presidentin kirjeellä. Tässä; Konya-metro, suurin investointi Konyan historiassa, 21,1 kilometriä ensimmäisen vaiheen rakentamista, ajoneuvoja ja sähkömekaanista infrastruktuuria, 17,40 km: n Konyaray-projekti (esikaupunki) ja ajoneuvot, Konya-Karaman-Niğde-Mersin-Adana -nopea junaprojekti, logistiikkakeskus, Konyan ministeritiellä, Eğiste-sillalla, jaetuilla teillä ja erilaisilla ministeriöillä on tärkeitä investointeja. Konya kasvaa vahvemmin vuonna 2020 näillä investoinneilla, ja toivon, että tästä ajanjaksosta tulee yksi maailman brändikaupungeista. Kaikkien tähän mennessä tehtyjen investointien ja kaupungillemme osoitettujen resurssien, etenkin presidentti Recep Tayyip Erdoğanin, kanssa vuoden 2020 investointiohjelmassa; Haluan kiittää varapuheenjohtajiamme, ministereitä, varajäseniä ja organisaatiomme Konyan puolesta. ”Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar