Mersin Metron ennakkotarjonta lykättiin 20 päiväksi

myrtlen metro kymmenen pätevyyskilpailupäivää lykättiin
myrtlen metro kymmenen pätevyyskilpailupäivää lykättiin

Mersin Mersin Metropolitan Municipality -kulttuuriliikenteen pääosaston alustavan pätevyysvaiheen määräaika LRT: n metrolinjojen rakentamiselle ja sähkömekaanisille järjestelmille Mersin TCDD -aseman - Mezitli välillä ja metroajoneuvojen hankintaan. 2019/714553 / se on 27.


Kuten tiedetään, Kauko- ja Lähi-idän maiden paino maailman rakennusmarkkinoilla on yli 50 prosenttia. Esikatselun määräaika on 19 päivää kilpailuympäristön luomiseksi johtuen matka- ja työrajoituksista, jotka johtuvat CORONA / COVID-20-viruksesta, jota esiintyy Kauko- ja Lähi-idän maissa, erityisesti Kiinassa, ja joka on tehokas maailmanlaajuisesti. päätettiin lykätä jonkin aikaa.

Mersin Metro rakentamiseen ja ajoneuvojen hankintaan TÄÄLTÄRautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar