Koneteollisuus Kohde Meksiko

koneteollisuuden tavoite on Meksiko
koneteollisuuden tavoite on Meksiko

Bursan kauppa- ja teollisuuskamarin järjestämissä alakohtaisissa kaupan hankintakomiteoissa yritysten viennin lisäämiseksi uusi pysäkki oli Meksiko, joka on maailman 15. suurin talous. Koneteollisuudelle järjestetyssä organisaatiossa BTSO-valtuuskunta haki tapoja uudelle yhteistyölle.


BTSO: n kauppaministeriön tukemana järjestämien alakohtaisten kaupan hankintakomiteoiden puitteissa yli 20 konealalla toimivaa yrityksen edustajaa piti tärkeitä tapahtumia Monterreyssa, Meksikon tärkeimmässä teollisuuskaupungissa. BTSO: n jäsenet, jotka tarkastelivat alansa viimeisimpiä teknologiatuotteita Expo Manufactura 2020 -messuilla, joissa oli esillä monia erilaisia ​​tekniikoita, kuten työstökoneet, muovi, automaatio-robotti, lisäaineiden valmistus ja lääketieteellisten koneiden tuotanto, loivat perustan kaupalle uusien yritysten kanssa Meksikossa, joka on Latinalaisen Amerikan toiseksi suurin talous. . Ohjelman puitteissa Bursalı-yhtiöt, jotka pitivät kahdenvälisiä yrityskokouksia meksikolaisten yritysten kanssa BTSO: n näyttelyalueelle perustamassa osastossa, perustivat tärkeät liikesuhteet.

LÄHELLÄ 100 LIIKETOIMINTA-KOKOUKSEN PITÄI

BTS Bozkoy: n toimitusjohtaja ja CE Engineeringin toimitusjohtaja Cem Bozdağ totesivat, että kahdenväliset yritysneuvottelut olivat erittäin tuloksellisia. ”Erityisesti alamme toimialalla on suuret markkinat. Ymmärsimme paremmin, miksi osavaltiomme määritteli Meksikon kohdemarkkinoiksi. Turkkilaisilla yrityksillä on vakava potentiaali harjoittaa liiketoimintaa. Pyrimme myös arvioimaan tätä potentiaalia oikein ministeriömme tuella ja jaostomme koordinoinnilla. Toivomme näkevämme lähes XNUMX työhaastattelun myönteiset tulokset, jotka olemme pian toteuttaneet. Tässä mielessä haluamme kiittää Bursan kauppa- ja teollisuuskamarin presidenttiä Ibrahim Burkayä ja kauppaministeriömme, jotka antoivat meille tämän mahdollisuuden. ”

"MEIDÄN ETU ETTÄ KYSYMYKSIÄ VASTUULLISESTI"

Bluetech Company Manager -insinööri Serdar Alat totesi, että Expo Manufactura on yksi Meksikon tärkeimmistä messuista. Hän totesi, että heillä oli tilaisuus tavata kasvokkain monien tapahtuman piirissä olevien yritysten kanssa. Väittäessään, että tapahtuma oli tuottava kaikille osallistuville yrityksille, Alat sanoi: ”Tärkein tekijä organisaation tehokkaassa läpikulussa oli, että se oli BTSO: n osastolla messualueella. Osallistuimme täällä paitsi vierailijana myös osastonomistajana. Siksi liiketapaamisten pitäminen osastollamme oli suuri etu. BTSO: n asiantuntijaryhmä tarjosi kaikenlaista tukea valtuuskunnalle. Tämä organisaatio on ollut yksi tehokkaimmista messuista, joihin olen tähän mennessä osallistunut. ” hän sanoi.

"JATkamme edelleen töitä viennin lisäämiseksi"

Etka-d -yrityksen toimitusjohtaja Münir Ö Director kertoi, että BTSO: n järjestämät alakohtaiset kaupan hankintakomiteat antoivat yrityksille vakavan panoksen. Haastattelut suurten Meksikon yrityksiä, jotka ovat toteutuneet aikana järjestö Özgat "Tänne otamme paikkamme Room 'jos Turkki Bursa magic magic' on seurausta visio. Me, yritysmaailmana, jatkamme työtä pysähtymättä lisätäksemme kaupunkimme vientiä. ”Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar