Rautatiejunien operaattoreiden kolmas neuvottelukokous pidettiin

Rautatiejunien pitäjien kanssa pidettiin väärinkäytöksiä käsittelevä kokous
Rautatiejunien pitäjien kanssa pidettiin väärinkäytöksiä käsittelevä kokous

Turkin tasavalta rautateiden (TCDD) Railway juniin Operaattorit ja johtajien kansalaisyhteiskunnan organisaatioiden 13.02.2020/3/XNUMX Ankara rautatieasemaa hallissa XNUMX Behiç Ergun tapasivat antavaa Meeting.


TCDD: n pääjohtaja Ali İhsan Uygun, TCDD: n Taşımacılık AŞ: n toimitusjohtaja Kamuran Yazıcı, varatoimitusjohtaja, osastojen päälliköt, rautatiejunien johtajat osallistuivat kokoukseen, jossa arvioitiin olemassa olevan rautatieinfrastruktuurin ja junahallinnon kohtaamia ongelmia.

TCDD: n pääjohtaja Ali İhsan Uygun totesi kolmannessa viime vuoden huhtikuussa ja heinäkuussa pidetyissä neuvottelukokouksissa, että kokouksissa tehtyjä päätöksiä noudatettiin tiiviisti, mikä osaltaan edistää rautatiealan kehitystä.

Keskinäisissä kokouksissa esitettiin vaatimuksia, uusia ehdotuksia ja toiveita.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar