Kocaelin kaupungin sairaalan raitiovaunulinja prosessoitu suunnitelmiin

Kocaelin kaupungin sairaalan raitiovaunulinja oli suunniteltu
Kocaelin kaupungin sairaalan raitiovaunulinja oli suunniteltu

Kocaelin pääkaupunkiseudun kaupunkikeskukseen laajennettava raitiovaunulinja käsiteltiin suunnitelmissa. Liikenneministeriön odotetaan tarjoavan tarjouskilpailun toukokuuhun mennessä


Kocaelin pääkaupunkikunnan helmikuun parlamentin kokous pidettiin Leyla Atakanin kulttuurikeskuksessa. Presidentti Tahir Büyükakınin johdolla pidetyssä kokouksessa suunnitelmiin kirjattiin kaupungin sairaalaa laajentavan raitiovaunulinjan toteutussuunnitelma. Kaupunginjohtaja Büyükakın valtuutettiin tekemään pöytäkirja 500 tuhatta liiraa varten, joka myönnetään sen jälkeen, kun kuntaliitto on hyväksynyt esteen sisältävän julkisen liikenteen avustajahankkeen yleiskokouksessa.

Kaupungisairaalan raitiovaunulinja, jonka terveysministeriö ottaa käyttöön ja jonka suunnittelee rakentavan liikenneministeriö, sisällytettiin kaavoitussuunnitelmiin. Linjan 1/5000 ja 1/1000 kehityssuunnitelmat tulivat yksimielisesti Zoning and Public Works Commissionilta. Kun linja sisällytetään kaavasuunnitelmiin, liikenneministeriö aloittaa tarjouskilpailut. Tarjoustyön odotetaan valmistuvan ja rakennusprosessi alkaa toukokuuhun.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar