Euroopan kotimaan tavaravaunujen kysyntä on vilkasta

Eurooppalaisten kotimaan tavaravaunujen voimakas kysyntä
Eurooppalaisten kotimaan tavaravaunujen voimakas kysyntä

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Cahit Turhan kertoi, että itävaltalaiselle yritykselle GATX tuotetaan yhteensä 400 tavaravaunua yhdessä TÜDEMSAŞ-yksityissektorin kanssa, ja päätetään tuottaa 200 90 jalan konttiavaunua ja 600 teliä eurooppalaiselle TOUAX-yritykselle. hän sanoi.


Turhan totesi, että uuden sukupolven tavaravaunut herättävät edelleen monikansallisten yritysten huomion niiden käyttäjille tarjoamien etujen ja ymmärryksen vuoksi tuotannon laadusta.

Turhan totesi, että TÜDEMSAŞ: n ja Gök Yapı AŞ: n välillä on allekirjoitettu kolme pöytäkirjaa uusien sukupolvien kotimaan tavaravaunujen tuottamiseksi Euroopassa toimivien yritysten puolesta. Turhan lisäsi, että itävaltalaisen GATX-yhtiön 150 jalka-tyyppisten Sggrs-tyyppisten vaunujen tuotantoprotokollaa päivitettiin. Hän lisäsi, että lisättiin vielä 80 samaa vaunua.

Turhan huomautti, että viime vuonna valmistettujen vaunujen tuotanto jatkuu myös tänä vuonna. "GATX-yritykselle tuotetaan yhteensä 400 Sggrs-tyyppistä tavaravaunua yhdessä TÜDEMSAŞ-yksityissektorin kanssa." hän puhui.

Selittäessään, että tuotanto tehdään eurooppalaisessa yrityksessä TOUAX, Turhan sanoi: "Päätettiin tuottaa 200 90 jalan konttikuljetusvaunua ja 600 teliä TOUAX-yhtiölle." käytettyjä ilmaisuja.

Turhan sanoi, että TÜDEMSAŞ: n ja Gök Yapı AŞ: n välillä allekirjoitettiin pöytäkirja 18 tavaravaunun ja 54 H-tyyppisen telin valmistamiseksi toiselle Euroopassa toimivalle logistiikkayritykselle. hän sanoi.

Turhan totesi, että uuden sukupolven tavaravaunut ja telit, jotka tuotetaan ja viedään Eurooppaan TÜDEMSAŞ-yksityissektorin yhteistyön kautta, allekirjoitettiin allekirjoitetuilla pöytäkirjoilla, Turhan selitti, että mainittujen tavaravaunujen tuotannon suunnittelu toteutettiin TÜDEMSAŞ: n pääosastolla vuosien 2020–2022 keskipitkän aikavälin suunnitelman (OVP) nojalla.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar