Koneinsinöörien kamari hallitsemaan IETT-linja-autoja

Konetekniikan kamari valvoo iett-linja-autoja
Konetekniikan kamari valvoo iett-linja-autoja

IETT allekirjoitti sopimuksen konetekniikan kamarin kanssa linja-autojen tarkastamisesta ja kunnossapidosta. Tällä tavoin vastaukset näihin kysymyksiin tarkastaa riippumaton laitos, lukuun ottamatta IETT-tarkastajia ja kunnossapitopalveluyrityksiä. ”Oliko linjassa korvattu osa todella viallinen? Onko varaosa uusi ja alkuperäinen? ” Tällaisiin kysymyksiin löytyy oikein vastaus.


Palvellen 4 miljoonaa matkustajaa päivässä, IETT suorittaa huolto- ja korjaustoimintaa 3 autotallissa 65 tuhannen 11 linja-autollaan. Osana koneenrakennuskamarin kanssa tehtyä sopimusta, kamaritiimit sekä IETT: ssä työskentelevät valvonta- ja valvontahenkilöstöt tarkastavat linja-autot.

Konetekniikan kamarin Istanbulin sivukonttorin kanssa tehdyn, "Autotallihuolto- ja korjaustoimintojen tarkastustöitä" koskevan sopimuksen tarkoituksena on tarjota IETT-linja-autojen riippumattomia tarkastuksia kolmannen silmän nimisen järjestelmän kautta. Suoritetaanko autotallissa suoritetut ajoneuvojen huolto- ja korjaustoimet asiaankuuluvien teknisten perusteiden, laatustandardien ja hallinnon määrittämien perusteiden mukaisesti, objektiivisesti.

PALVELUN LAATU KASVUU

Kamarien edustajat seuraavat huoltoliiketoimintojen suorituksia, laativat raportit ja tunnistavat parannettavissa olevat näkökohdat ja varmistavat tarvittavien toimenpiteiden toteuttamisen. Sillä pyritään siis vähentämään ajoneuvovaurioista johtuvia lentotappioita ja lisäämään matkustajien turvallisuutta. Tarkastusten odotetaan lisäävän matkustajien tyytyväisyyttä parantamalla palvelun laatua.

TILINTARKASTUKSET TEE TÄTÄ KAHDESSA VAIHEESSA

tarkastukset; tekniset ja seurantatarkastukset suoritetaan kahdessa vaiheessa. Teknisissä tarkastuksissa tarkistetaan, suoritetaanko huolto- ja korjaustoimenpiteet teknisten perusteiden mukaisesti. Seurantatarkastuksissa; Tarkistetaan, onko teknisissä tarkastuksissa havaitut puutteet poistettu.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar