Bağbaşı-tasangolla luodaan postikortti kuvia upealla lumimaisemalla

Bağbaşı-tasangolla luodaan postikortti kuvia upealla lumimaisemalla
Bağbaşı-tasangolla luodaan postikortti kuvia upealla lumimaisemalla

Denizli Teleferik ja Bağbaşı-tasangot, joista on tullut yksi Denizlin sosiaalisen elämän välttämättömistä väreistä, luovat postikortti kuvia upealla lumimaisemalla.

Denizlin köysirata ja Bağbaşı-tasangon, jotka Denizlin pääkaupunkikunta avasi vuonna 2015, kiehtovat edelleen kävijöitään kauneudellaan, joka sisältää erilaisia ​​luonnonsävyjä neljällä vuodenajalla. Denizlin köysirata ja Bağbaşı-tasangot, jotka rikastuttivat Denizlin asukkaiden sosiaalista elämää ja antoivat heille mahdollisuuden viettää aikaa toisiinsa liittyvissä ympäristöissä, tulivat yhdeksi ensimmäisistä lumisadepisteistä Denizlin keskustassa. Denizlin ihmiset, jotka saavuttavat köysiradalla 1500 metrin korkeuteen, muuttuvat valkoisiksi ja nauttivat lumesta. Upeat lumimaisemat ja postikorttikuvat tasangolta, jossa lumipallo leikkivät rakkaansa kanssa, jotka viettävät aikaa poissa kaupungin stressistä, nauttivat eri päivästä.

”Tärkeä vetovoima merkezi

Denizlin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Osman Zolan huomautti, että Denizlin köysiradalla ja Bağbaşı-tasangolla on erilaisia ​​kauneuksia joka vuodenaika. Pormestari Osman Zolan korosti, että Denizlin köysirata ja Bağbaşı-tasangot, joihin käyvät paljon ne, jotka haluavat tavata lunta kaupungin keskustassa, ovat myös tärkeitä alueen nähtävyyksiä. Toimitilamme on suuri kysyntä ainutlaatuisella näkymällä talvikaudelle, sateiseen lumiin ja raikkaaseen ilmaan. Haluan kutsua kansalaisia, jotka haluavat todistaa tätä upeaa kauneutta keväälle. ”

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar