Aksaray Ulukışlan rautatie on saavuttanut viimeisen pisteen

Aksaray ulukisla -rautatie saavutti viimeisen pisteen
Aksaray ulukisla -rautatie saavutti viimeisen pisteen

Johtaja sarja Ankara lähtevien Aksaray Mercantile Exchange tehdä tärkeitä kontakteja Hamid Ozkok, Aksaray kauppa- ja teollisuusministeriön jaosto puheenjohtaja Cuneyt Meteors, Aksaray Mercantile Exchange neuvoston puheenjohtaja Nurettin Yapılc Aksaray kauppakamarin yleiskokouksen puheenjohtaja Fatih Tekin ensin Turkkiin Chambers ja tavarapörssi Associationin ( TOBB) presidentti M. Rifat Hisarcıklıoğlu vieraili.

Sosiaalitilat Enemmän valtuuskunta Aksarayn sali isännöimään kokoukseen Turkin EU Jaostojen ja tavarapörssi (Enemmän) kiitti presidentti ilmaisi tyytyväisyytensä vierailun M. Rifat Hisarcıklıoğlu.

Turkki Union Jaostojen ja tavarapörssi (Enemmän) puheenjohtaja Rifat Hisarcıklıoğlu, Aksaray pörssirakennuksen tammikuussa ja oli kutsunut puheenjohtajina tekee ohjelmasta Aksarayn kauppa- ja teollisuusministeriön. Presidentti Hisarcıklıoğlu lupasi osallistua ohjelmaan. Vierailu päättyi myöhemmin otettuun matkamuistovalokuvaan.

Kokoitettu Aksaray Railwaylle

Sen jälkeen kun Aksaray Railway sisällytettiin vuoden 2018 investointiohjelmaan, Aksaray Commodity Exchange -pöytäkirjan puheenjohtaja Hamit Özkök ja Aksarayn kauppa- ja teollisuuskamarin puheenjohtaja Cüneyt Göktaş, valtion rautateiden varatoimitusjohtaja Fikret Şinasi Kazancıoğlu sekä TCDD: n kuljetus- ja infrastruktuurijohtaja ja varajohtaja Rautatieministeriön varatoimitusjohtaja Bilal Tırnakçı tapasi.

Varapääjohtajat Fikret Şinasi Kazancıoğlu ja Bilal Tırnakçı antoivat teknisiä tietoja Aksaray - Ulukışla rautatieyhteydestä.

Valtuuskunta antoi yhteisen lausuman Aksarayn aiheen tärkeydestä ja maantieteellisistä ominaispiirteistä. Ensinnäkin AK-puolueen varapuheenjohtaja Cengiz Aydoğdu, joka on yksi Aksarayn esille tuomista arvoista, pyrkii rautatieyrityksen hyväksi, käyttää byrokratiaa tehokkaasti ja varmistaa, että rautatiehanke tulee tähän kohtaan. tai kiitos paljon. Se on muinainen kaupunki, joka yhdistää pohjoisesta etelään ja idästä länteen Anatolian keskellä. Siitä on tullut sijoittajien vetovoimakeskus johtuen sijainnistaan ​​Silk Road -reitillä, strategisesta sijainnistaan ​​ja sijainnistaan ​​Aksarayn kannustinjärjestelmän kuudennella alueella. Monet kansainväliset yritykset tuottavat tuotantoa kaupungissamme. Se kärsii kuitenkin kuljetuksista ja logistiikasta. Aksaray Ulukışla -rautatieyhtiö alkaa viedä Aksaray Mersin Mersinin satamassa tuotettuja tavaroita. Taloudellisesti edullisemmat hinnat ja olosuhteet ovat suuri etu Aksarayn sijoittavien liikemiesten kannalta. Aksaraysta tulee siten sijoittajien kiinnostavuuskaupunki sekä logistisesti että strategisesti. ”

TCDD: n varatoimitusjohtaja ja hallituksen jäsen Liikenne- ja infrastruktuuriministeriön rautateiden sääntelystä vastaava varatoimitusjohtaja Bilal Tırnakçı kertoi, että Ulukışla Aksarayn rautatiehankkeen valmistuminen toteutettiin vuonna 2018 ja että se on saavuttanut tarjouskilpailun.

Naulain Aksaray Konya- ja Antalya-linjaprojekti valmistuvat kesäkuussa 2020 ja antoivat tarjouskilpailutiedot. (Aksarayhabers)

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar