Kotimaan jätteet, jotka siirretään junalla Manisassa

Kotimaan jätteet, jotka siirretään junalla Manisassa
Kotimaan jätteet, jotka siirretään junalla Manisassa

Tärkeä askel otettiin kotitalouksien kiinteiden jätteiden kuljetuksissa Uzunburunin kiinteiden jätteiden loppusijoitus- ja kaatopaikalle, joka toi Manisaan Manisan pääkaupunkiseudun kaupunginjohtajan Cengiz Ergünin johdolla ja haudattiin kaupungin 40-vuotiseen jäteongelmaan. TCDD: n kolmas alueellinen pääosasto vieraili Manisan pääkaupunkiseudun kunnan pääsihteerissä Aytaç Yalçınkaya ja apulaispääsihteeri Ertuğrul Yıldırım allekirjoittaneet pöytäkirjan 3 tonnin jätteiden kuljettamisesta junalla.

Manisan pääkaupunkiseudun kunnan ympäristönsuojelu- ja valvontaosaston 'Junajätteiden kuljetusprojekti' on toteutettu. Hankkeen tavoitteena oli vähentää ajoneuvojen kulumista, polttoaine-, poisto- ja ylläpitokustannuksia ja tehdä 2 miljoonaa 40 tuhatta 543 kilometriä vähemmän teitä päivässä kuljetettaessa roskia TIR-ajoneuvoilla. Tämän tavoitteen avulla hiilidioksidipäästöjä vähennettiin kolme kertaa, ja sen ennustettiin olevan ympäristöystävällinen kuljetusmuoto ja tärkeä rooli hiilijalanjäljessä. Manisa Metropolitan kunnan pääsihteeri Aytaç Yalçınkaya ja apulaispääsihteeri Ertuğrul Yıldırım vierailivat TCDD İzmirin 3. aluepäällikössä Selim Koçbayssa. Vierailun aikana Manisan pääkaupunkiseudun kunta ja TCDD Izmir 3 -aluejohto allekirjoitettiin 'Jätteiden jätteiden kuljetushankkeen' protokollalla.

800 tonnia roskaa kuljetetaan päivittäin

Pääsihteeri Aytaç Yalçınkaya totesi, että Manisan viiden alueen kotimaiset kiinteät jätteet kuljetettiin Uzunburunin kiinteiden jätteiden loppusijoitus- ja kaatopaikkapaikkaan, ja totesi, että YVA-kapasiteetin lisääntyessä koko Manisan maakunnan kotimaiset kiinteät jätteet hävitetään tähän laitokseen. Tässä yhteydessä; Gördesin, Kırkağaçin, Akhisarin, Köprübaşın, Gölmarmaran ja Soman alueet kotitalouksien kiinteille jätteille Akhisarin piirin Suleymanlin piirin 5. piirin toimintapiste ja Demirci, Selendi, Kula, Sarıgöl ja Alaşehirin alue kotitalouksien kiinteiden jätteiden osalta ”. Toisen alueen toimintavyöhyke on määritetty, ja näihin kahteen pisteeseen kerätään noin 17 tonnia päivittäistä kotitalouksien kiinteiden jätteiden junaa. Loppusijoitus ja kaatopaikka siirretään tilaan. Toivotamme sen olevan hyvä. ”

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar