TÜRSİD Business Commissionin jäsenet tapasivat Samsunissa

tursid liikekomission jäsenet samsunda tapasivat
tursid liikekomission jäsenet samsunda tapasivat

Samsunin pääkaupunkiseudun kunta SAMULAŞ isännöi Kaikkien rautatiejärjestelmien operaattoreiden liiton (TÜRSİD) ajoneuvojen käyttökomission Samsun-kokousta. Tietoja ja kokemuksia jaettiin kokouksessa, johon osallistuivat rautatiejärjestelmää käyttävien kuntien edustajat.

Samsunin pääkaupunkiseudun kunta SAMULAŞ isännöi Kaikkien rautatiejärjestelmien operaattoreiden liiton (TÜRSİD) ajoneuvojen käyttökomission Samsun-kokousta. Tietoja ja kokemuksia jaettiin kokouksessa, johon osallistuivat rautatiejärjestelmää käyttävien kuntien edustajat.

TÜRSİD -autokäyttötoimikunta, jonka tavoitteena on jakaa operatiivista kokemusta julkisen liikenteen kannalta erittäin tärkeiden rautatiejärjestelmien teknisten ja matkustajaongelmien nopeasta ratkaisusta, kutsuttiin tällä kertaa Samsuniin. Samsun Metropolitan Municipality SAMULAS AS isännöi hotellin kokousta. Istanbulin, Ankaran, Kayserin, Izmirin, Bursan, Kocaelin ja Konyan suurkaupunkikuntien komission jäsen osallistui rautatiejärjestelmän toimintaan.

Kokouksessa keskusteltiin yritysten viimeisimmistä tilanteista, rautatiejärjestelmän ja linja-autoliikenteen ongelmista, kansalaisten tyytyväisyyteen vaikuttavista tekijöistä, onnettomuuksien ja turvallisuussovellusten analysoinnista, Ankaran metrolinjojen yhdistämisestä ja uusista sovelluksista, Istanbulin metroaseman siirtämisestä viikonlopun 24-tunnin toimintaan, EU: n investointi keskusteli tutkinnoista, metro- ja kevytraidejohtojen merkinantojärjestelmien valmistelusta lisäämällä ne tietopohjaan. Kokouksessa, jossa arvioitiin rautatiejärjestelmäsektorin kehitystä, vaihdettiin tietoja ja kokemuksia esimerkiksi käytön aikana esiintyneistä ongelmista ja yhteisistä ratkaisuista, ja esiteltiin ongelmien ratkaisemiseksi valmistautuneista uusista hankkeista.

SAMULAŞ: n toimitusjohtaja Enver Sedat Tamgacı, joka osallistui komission kokoukseen, kiinnitti huomiota TÜRSİD-valiokuntien työn tärkeyteen ja ilmaisi olevansa ilo isännöidä SAMULAŞ: na. Tamgacı sanoi: uz Olemme erittäin iloisia siitä, että rautatiejärjestelmän ylläpitäjät pitivät ajoneuvojen toimikunnan kokousta Samsunissa. Meidän pitäisi tehdä näitä kokouksia usein ja lisätä tiedon ja kokemusten jakamista. SAMULAŞ: na luomme tehokkaan, tuloksekkaan ja menestykseen suuntautuneen uuden yritysjärjestelmän tarjotaksemme kansalaisillemme entistä parempia matkamahdollisuuksia. Kuten missä tahansa kaupungissa, jossa on rautatiejärjestelmä, Samsunissa on joitain ongelmia. Jotta voimme ratkaista nämä ongelmat ja lisätä matkustajien tyytyväisyyttä, teemme muutoksia liiketoimintasuunnitelmiin ja valmistelemme projektejamme. ”

Kansalaislähtöinen järjestelmä

rautatiejärjestelmän hoitaa kaikki kunnat ja laitokset he seurasivat Turkissa, kansallista ja kansainvälistä kehitystä tarkasti katsoa ilmentävän johtaja Tamgac teollisuudessa, "kansalaiset, jotka käyttävät palvelua rautatiejärjestelmän ja linja yritykset lähentää. Toteutamme muutoksenhallintajärjestelmän tätä tarkoitusta varten. Tavoitteenamme on tehdä liiketoiminnasta entistä pätevämpää ottamalla ihmisten ideoita ja ehdotuksia. Tästä syystä kuuntelemme kansalaislähtöisessä järjestelmässä, luomme läheistä kommunikointia ihmisiemme kanssa, olemme avoimia vuorovaikutukselle ja arvostamme ideoita. ”

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Hankintailmoitus: Tietotekniikkajärjestelmien huolto- ja korjauspalvelut

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜLOMSAŞ)

Marraskuu 18 @ 15: 00 - 16: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar