Turkin suurnopeusjuna Asemat

Ankara YHT Gar
Ankara YHT Gar

Turkin suurnopeusjuna asemat; Nopeiden rautatiehankkeiden toteuttamisen jälkeen Ankara-Istanbul, Ankara-Konya, Ankara-Sivas, Ankara-Bursa ja Ankara-Izmir, YHT-asemakompleksien rakentaminen, jotka ovat yhtä tärkeitä kuin rautateiden rakentaminen, on asetettu etusijalle ja YHT-asemakompleksien rakentaminen on asetettu etusijalle. tutkimukset on aloitettu.

Ankara YHT Gar

Ankara YHT -asema on suunniteltu ottamalla huomioon kansainväliset standardit ja tutkimalla muiden maiden suurten nopeuksien rautatieasemien rakennetta, asettelua, käyttöä ja toimintatyyppejä.

Hanke, jonka tavoitteena on muuttaa Ankaran asemalta ja sen ympäristöstä pääkaupungin vetovoimakeskukseksi, on tarkoitettu edustamaan alan uutta visiota ja symboloimaan nopeutta ja dynaamisuutta sekä nykypäivän tekniikkaa ja arkkitehtonista ymmärrystä.

194 tuhat m2 rakennuspinta-alaa ja 33,5 tuhat m² rakennuksen asuinalue YHT-asemahotelli, ostoskeskus, ravintolat, sisä- ja ulkoparkkipaikat, metro- ja esikaupunkiliikenne.

Uusi asema on varustettu 12-metrin pituisilla 400-alustoilla ja 3-linjoilla, joihin mahtuu samanaikaisesti asetettu 6 YHT. Ankaran nopea juna-asema 29, joka rakennettiin Build-Operate-Transfer -mallin mukaisesti, otettiin käyttöön lokakuussa 2016.

Ankara YHT Gar
Ankara YHT Gar

Konya YHT -rautatieasema

Konyan nykyinen rautatieasema on korjattu ja korjattu YHT-lentojen valmistelua varten. Pääsy olemassa olevaan asemaan on kuitenkin rajoitettua ja aseman integrointi kaupungin keskustaan ​​on heikkoa. Konya-Istanbul-linjan, etenkin Ankara-Konya-linjan, avaamisen jälkeen ei riitä, että nykyinen matkustajakapasiteetti täytetään. Tästä syystä Konya Bugdaypazarin sijaintipaikkaan rakennetaan uutta asemaa, joka on tarkoitus ottaa käyttöön 2018: n lopussa.

Kuten Ankaran YHT-asemallakin, rakennetaan asemaa, joka sisältää ostoskeskuksen, ravintoloita, sisä- ja ulkoparkkipaikkoja.

Konya YHT -rautatieasema
Konya YHT -rautatieasema

Ankara Etimesgut YHT -asemakompleksi

YHT-asemakompleksi on rakennettu 157,7 hehtaarin alueelle. Kompleksissa on Eryaman YHT -asema, suurten nopeuksien junahuollon varikunta ja YHT-koulutuslaitokset.

Rautateiden 2023-tavoitteiden mukaisesti Ankara on maamme YHT Management Network -verkon painopiste. Tästä syystä HHT Care -verkon pääkeskus on nimetty Ankaraksi. Ankara (Erya-man) suurnopeusjunien päähuoltolaitos valmistui.

Kun määritetään huoltolaitoksen sijainti; läheisyys olemassa olevaan lähtö- ja saapumisasemaan, ollessa lähellä rautatieyhteyttä, tyhjä ja tasainen tai vähemmän mäkinen maa, alhaiset pakkolunastuskustannukset, kaavoitussuunnitelman noudattaminen ja saavutettavuustekijät otettiin huomioon.

YHT-linjoilla käytettävien YHT-sarjojen suunnitellut huolto- ja asematarpeet edellyttävät 46.568 m2-suljettua aluetta, koulutustilojen tarvetta pätevän henkilöstön kouluttamiseksi suurnopeusjunaoperaatioissa sekä YHT-rautatieaseman perustaminen Etimesgut / Ankaraan matkustajamäärän lisäämiseksi.

YHT (Eryaman) päähuoltokompleksi, perustettu Etimesgutiin;

●● Huoltotöiden aikana ilmaa ei päästä kaasua eikä maaperän ja veden saastuttamiseen käytetä kemikaaleja,

●● Öljy jne., Jota voi esiintyä huoltotoimenpiteiden aikana. biologisen ja kemiallisen käsittelyyksikön tulee olla jätteiden huoltolaitos,

●● Junapesurakennuksessa on myös biologinen käsittelyyksikkö, ja 90% jätevesistä otetaan talteen,

●● Hoitoyksiköihin kertyneet öljyjätteet varastoidaan erityiseen säiliöön ja hävitetään,

●● Viemäriverkostoon ei tule öljyä,

●● Rautatieliikkeet eivät ole meluisia koko laitoksen sähköisen infrastruktuurin vuoksi.

Seurauksena HHT-huoltolaitosten projektitutkimukset tehtiin huolellisesti; ihmisten ja ympäristön terveyskriteerit otettiin myös huomioon. YHT-kunnossapitokompleksin rakentaminen on saatu päätökseen.

Yeni Eryaman YHT -asema avattiin päähuoltomyymälän vieressä. Äskettäin rakennettu asema ja länteen suuntautuva suurnopeusjunapysäkki pidetään tässä uudessa asemassa Xinjiangin sijaan. Eryaman YHT -asema on suunniteltu sijaitsevan YHT-asemakompleksissa Ayaş-tien, Ankara-kehätien ja Istasyon-katujen keskellä tarjoamaan pääsy moottoritieltä lyhyessä ajassa, ja se on integroitu esikaupunkijunajärjestelmään.

Etimesgutin rautatieasemakompleksi
Etimesgutin rautatieasemakompleksi

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar