Istanbulin kanavan viimeinen reitti

kanava istanbul guzergahi
kanava istanbul guzergahi

Kanal İstanbulin viimeinen reitti: Kanal İstanbul -projekti alkaa Yeniköyltä ja seuraa Sazlıdere patoa ja tapaa Marmaran Küçükçekmece-järvestä. Istanbulin kanava, jossa huhuja reitistä on levitetty kielestä toiseen kuukausia, otettiin huomioon määritettäessä reitin tarkkaa reittiä.

Sabah-sanomalehden Nazif KAramanin uutisten mukaan ympäristö- ja kaupungistumisministeriö on laatinut hankkeen vyöhykesuunnitelman tähän suuntaan. Ministeriö lähetti suunnitelman myös Istanbulin pääkaupunkiseudun kunnalle ja siihen liittyville julkisille laitoksille alustavaa tutkimusta varten.

Suunnitelmaa tarkistetaan parhaillaan IMM: n kaupunkikehitysosastolla. Kunta raportoi ministeriölle tarkastelun tuloksena. Kun ministeriö on laatinut ja allekirjoittanut lopullisen suunnitelman, lausunnot saadaan muilta kunnilta ja julkisilta laitoksilta. Sitten suunnitelma, IMM ja piirikunnat keskeytetään.

Istanbulin kanavan historia

Bosforin vaihtoehtoisen vesiväylähankkeen historia juontaa juurensa Rooman valtakuntaan. Bitinya Pliniuksen kuvernöörin ja keisari Trajanin välisessä kirjeenvaihdossa Sakarya-joen kuljetushanke mainittiin ensimmäistä kertaa.

Ajatus Mustanmeren ja Marmaran yhdistämisestä keinotekoiseen salmiin on 16. 6 kertaa 2000-luvulta lähtien. 1500-vuosien puolivälissä yksi Ottomaanien valtakunnan suunnittelemista 3-suurhankkeista oli Sakarya-joen ja Sapanca -järven yhdistäminen Mustallemerelle ja Marmaramerelle. 1550 tuli esityslistalle Magnificent Suleimanin hallituskaudella. Arkkitehdit Sinan ja Nicola Parisi, kaksi kauden suurta arkkitehtia, alkoivat valmistautua tähän projektiin.

Kanal İstanbul tekniset tiedot

Täytäntöönpano tapahtuu kaupungin eurooppalaisella puolella. Mustanmeren ja Marmarameren välille avataan keinotekoinen vesiväylä laivaliikenteen helpottamiseksi Bosporin satamassa, joka on tällä hetkellä vaihtoehtoinen reitti Mustanmeren ja Välimeren välillä. Kohteeseen, jossa kanava kohtaa Marmaranmeren, perustetaan yksi kahdesta uudesta kaupungista, jonka 2023 aikoo perustaa. Tällä kanavalla Bosphorus suljetaan kokonaan säiliöautoliikenteelle ja Istanbuliin muodostetaan kaksi uutta niemimaa ja uusi saari.

  1. Pituus 40 - 45 km
  2. Leveys (pinta): 145 - 150 m
  3. Leveys (pohja): 125 m
  4. Syvyys: 25 m

453 on tarkoitus rakentaa miljoona neliömetriä. Muut alueet on jaettu lentokentille, joilla on 30 miljoonaa neliömetriä, Ispartakule ja Bahçeşehir, joiden 78 miljoonaa neliömetriä, teille, joilla on 33 miljoonaa neliömetriä, kaavoituspaketit, joilla on 108 miljoonaa neliömetriä, ja 167 miljoonaa neliömetriä, on jaettu yhteisiin viheralueisiin. Louhittu maa käytetään suuren lentokentän ja sataman rakentamiseen, ja sitä käytetään louhosten ja kaivoksien täyttämiseen. Hankkeen kustannukset voivat olla yli 10 miljardia dollaria.

15 tammikuu Projektin reitti on ilmoitettu 2018: llä. Liikenneministeriö ilmoitti yleisölle, että hanke kulkee Küçükçekmece-järven, Sazlısu-pato ja Terkos-padon reiteillä.

Käytettävät padot ja järvet

Suunnitelman mukaan Istanbulin kanavan alku on Istanbulin lentokentän vieressä. Tärkein syy ministeriölle valita tämä reitti on se, että suurin osa kanavan akselilla sijaitsevasta maasta kuuluu valtiovarainministeriölle ja että Sazlıderen pato ja Küçükçekmece-järvi otetaan käyttöön enimmäistasolla kanavan avautuessa.

Louhinta tehdään 16-kilometrien alueella Sazlıderen padon ja Küçükçekmece-järven ulkopuolella. Istanbulin hullujen hankkeiden lopullinen reitti on Yeniköy-Sazlıdere Dam-Arnavutköy-Başakşehir-Küçükçekmece-järvi. Ympäristö- ja kaupungistumisministeriö pyysi infrastruktuuri- ja ylärakennehankkeisiin liittyviä kuntia ja instituutioita ensi vuoden lähestymistavasuunnitelmista, hankkeista ja töistä Kanal 50-100-projektille. Ministeriölle saatujen lausuntojen mukaisesti laadittiin 1 / 100.000-mittakaavan kehityssuunnitelma. Suunnitelman laati ministeriön alainen aluesuunnittelun pääosasto.

Kanava Istanbul - naapuri Istanbulin lentokentälle

Suunnitelmalla määritettiin uudet siirtokunnat, kauppa-alueet, matkailukeskukset ja vara-alueet, jotka rakennetaan Kanal Istanbulin reitin varrella ja reitin varrella. Vyöhykesuunnitelman mukaan kanava alkaa Yeniköystä pohjoisessa, 3. Lentokenttä on vieressä. 44 km: n pituus ja 200-metrin leveys on tarkoitus perustaa kanavan pohjoiseen ja eteläiseen päähän. Tärkein syy ministeriölle valita tämä reitti on, että suurin osa kanavan akselilla olevasta maasta kuuluu valtiovarainministeriölle. Suunnitelmassa laadittujen tietojen mukaan suurin osa kanavan läpi kulkevasta maasta käytetään maataloudessa. Hankkeen tavoitteena oli myös saada mahdollisimman suuri hyöty Sazlıderen padosta ja Küçükçekmece-järvestä. Sazlıderen pato on kanavalla.

Kanavalla on myös Kucukcekmece-järvi, jolle on annettu pilaantumisen aiheuttama vaarahälytys. Tällä tavalla pakkolunastuskustannukset ja muut kustannukset ovat pienemmät. Reitin toinen etu on, että tien päällä ei ole metsämaata. Kanavan varrella tulee olemaan tiheää ja matalatiheistä asuntoa, kaupallisia alueita ja matkailukeskuksia.

Bosporin vaihtoehtona suunniteltu hankealue sijaitsee Avcılarin, Küçükçekmecen, Başakşehirin ja Arnavutköyn piirien rajoissa. Kaikki hankkeen puitteissa luotavat infrastruktuurit ja korirakenteet pysyvät näiden alueiden rajoissa.

Valmiin raportin mukaan Kanal Istanbulin reitin pituus 45 kilometriä. Kanava kulkee Avcılarin, Küçükçekmecen, Başakşehirin ja Arnavutköyn piirien läpi. Reitti alkaa risteyksestä, joka erottaa Marmarameren Küçükçekmece-järvestä, ja jatkuu Sazlıderen patoalueen varrella. Saatuaan Sazlıbosnan kylän läpi Dursunköyn itään ja Baklalın kylän ohi, pääsee Mustallemerelle Terkos-järvestä länteen. 7 km Küçükçekmece, 3 tuhat 100 metriä Avcılar, 6 tuhat 500 metriä Başakşehir, jäljellä noin 29 kilometriä, on Arnavutköyn rajoissa.

Istanbulin kanavan kustannukset

Hankkeen kokonaiskustannusten odotetaan olevan 20 miljardia. Ottavat huomioon investoinnit, kuten sillat ja lentokentät, 100 miljardia dollaria On arvioitu.

Projekti 5 valmistuu vuonna

Noin 5 tuhat työntekijää työskentelee rakennusvaiheen aikana. Projektin valmistuttua se työllistää tuhannet ihmiset. 1,350 sopii jopa DTW-alusten ylittämiseen. Kanavan syvyydestä riippuen kaivauksen odotetaan olevan noin 1,5 miljardia kuutiometriä. Arvioidaan, että 115 miljoonaa kuutiometriä materiaalia tulee ulos meren ja pohjan ruoppauksesta.

3 Island rakennetaan

YVA-raportin lausuntojen mukaan ensimmäinen ryhmä koostuu 3-osioista ja kokonaispinta-ala on 186 hehtaaria. Toinen saariryhmä koostuu 4-saarista ja kokonaispinta-ala on 155 hehtaaria. Kolmas ryhmä koostuu 3-saarista ja sen pinta-ala on 104 hehtaaria. Louhintoja käytetään saaren ulkopuolella, täyttämällä Mustanmeren rannikko ja rakentamalla uusi ranta Terkos-järven alueelle.

6-silta Istanbulin kanavan yli

Myös siltojen reitit tehtiin. Paitsi siltoja, hätälaiturit rakennetaan kanavalle. Laivaliikenteen, turvallisen liikenteen ja hätätilanteissa tapahtuvan onnettomuuden tai rikkoutumisen varmistamiseksi 6 rakennetaan liikkuville 8-yksiköille, joihin lähestytään kerran kilometrillä. Näiden taskujen pituuden tulee olla vähintään 750 metriä. Lisäksi valmistetaan hätäkeskuksia kanavan, kanavien sisääntulo- ja poistumisrakenteiden, infrastruktuurin ja päällirakenteiden, kuten laivaliikennejärjestelmien, aallonmurtajien, majakoiden sekä Mustanmeren ja Marmaranmeren odotusalueiden, käyttöä varten.

23 km2 Suoritus on suoritettava

Eniten kärsineitä alueita ovat hahintepesi, joissa asuu 35 tuhatta ihmistä, ja Altınşehir, missä 14 tuhat ihmistä asuu.

Yksi puhuneimmista aiheista Kanal Istanbulissa oli pakkolunastusalueet. Raportin mukaan 45-kilometrireitti kulkee Küçükçekmece-järven läpi, 8 kulkee Sazlıderen läpi. Yksi kilometri on metsää. Takaosan alueet pakkolunastetaan ja tämä alue on noin 12 neliökilometriä. Väkirikkaimpia alueita ovat Küçükçekmece Avcılar -linjan ja Baklalı Terkosin välillä. Niistä alueista, joihin projekti vaikuttaa eniten, ovat hahintepesi, jossa asuu 23 tuhatta ihmistä, ja Altınşehir, jossa 35 tuhat ihmistä.

Kanal Istanbul -projektista

Toteutetaan Istanbulin, Avcılarin, Küçükçekmecen, Başakşehirin ja Arnavutköyn piirien alueella suunnitellun ”Kanal Istanbul” -hankkeen toteuttamista. vähentää liian hallitseva Bosporinsalmen välikohtausten estämistä jälkeen mahdollisesti ilmenevät mahdollisen merionnettomuuksia ja navigointia niin Bosporinsalmen, elämään, tavaroiden ja ympäristön turvallisuus kaikille maille, jotka käyttävät Turkin salmissa sekä Turkki on suuri merkitys. Suunnitellun hankkeen tavoitteena on minimoida Bosforin elämää ja kulttuuriomaisuutta uhkaava laivaliikenne ja tarjota vaihtoehtoinen pääsy aluksille, jotka ovat alttiina raskaalle liikenteelle molemmilla sisäänkäynnillä.

Käsiteltävänä olevassa tapauksessa, detaljisuunnittelun Tutkimukset meneillään Kucukcekmece Lake noin 45 kilometriä pitkä - Sazlıdere Dam - Terkos seuraavat idässä käytävään rakennustöiden valmistuvan sisältävät vuoden 5 vuoden 100 kunnosta tarvittavien huoltojen Istanbulin näin odotetaan toimivan Turkkiin.

Kanal Istanbulin ympäristövaikutusten arviointiraportti

Kaikki Canal Istanbulin ympäristövaikutusten arviointiraportti TÄSTÄ vähennyskelpoisia. (Tiedosto on 141 MB)

Canal Istanbulin reitti

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar