Mukavuus tulee Persianlahden kaduille

mukavuus tulee korfezin kaduille
mukavuus tulee korfezin kaduille

Mukavuus tulee Persianlahden kaduille; Kocaelin pääkaupunkikunta suorittaa kunnossapitotöitä kaikilla kaupungin teillä. Tässä yhteydessä ryhmät, jotka ovat yhteydessä tiedeministeriöön, alueen Persianlahden alueelle ja kaduille, joilla on vaurioitunut maanpäällystetyö, tekevät. Yavuz Sultan Selim Mahallesi Mevlana -katua ja Çamlıtepe Mahallesi Yunus Emre -katuja on päällystetty.

3 tuhat tonnia asfalttia

Pääkaupunkiseudun kunta huolehtii tarvittavien teiden kunnossapidosta ja korjaamisesta koko kaupungissa ja varmistaa kuljetusverkon sujuvuuden. Tärkeä kohta Yavuzinlahden Sultan Selim Mevlana -kadun alueella Persianlahden osavaltion sairaalan edessä, Çamlıtepe-naapurustossa Yunus Emre -kadun varrella, kunnes moottoritien alikulkutiet on valmistettu.

3 THOUSAND TON ASPHALT

Kansalaisten tyytyväisyyttä voittaneen työn tuloksena heitetään 1500-metrin asfalttitie. Kaduille kaadetaan yhteensä 3 tuhat tonnia asfalttia.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

raitiovaunuajoneuvo ostetaan
Mon 16

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar