Projektit, jotka tekevät elämästä helpompaa Kocaelissa Käynnissä

projektit, jotka helpottavat elämää
projektit, jotka helpottavat elämää

Marmaran kunnallisliitto ja Kocaelin kaupunginjohtaja Assoc. Tohtori Tahir Büyükakın, Hasan Gemicin urheiluhallin sisäänkäynti ja jäljellä oleva tieosan osa Kartepe Çuhane -kaupungin välissä kääntyvät kaksinkertaiseksi tieksi Salim Dervişoğlu Street, joka tarkasteli viimeisintä rakennustöiden tilaa. 42-talot jalankulkijoiden ylityksen ja İlkadımin sillan välissä. Projektin 850-metriosa avattiin kaksinkertaisena huomiona hienoimpaan yksityiskohtaan ja valvottiin kaupunginjohtaja Büyükakınin pääkaupunkiseudun pääsihteeriä Balamir Gündoğdua, apulaispääsihteeri Mustafa Altaya, tiedeosaston presidentti Ayşegül Yalçıkajat, Puutarha- ja viheralueiden osaston päällikkö Cenan Turan ja tekninen henkilökunta olivat mukana. Presidentti Büyükakınin katsaus "Kansalaiset jatkavat elämänsä helpottamista", hän sanoi.

"VASTAMME TYÖN ODOTTAMINEN KOKO TYÖN"

Presidentti Büyükakın, joka tutki myös Salim Dervişoğlu -kadun yhteyden tie- ja vihannes- ja hedelmämarkkinoille sekä häntä seuraavan joen puron rakentaminen, sai yksityiskohtaisen esityksen hankkeesta. Sen jälkeen kun liikenne oli siirretty vasta rakennetulle tielle Köseköyn suuntaan, joka ohjaa päällirakenteiden ja päällysteiden tuotantoa, Büyükakın valvoi Istanbulin suunnan tuotantoa tämän tien siirron jälkeen. Pormestari Büyükakın, joka myös valvoo seinän takorautatuotantoa keskiaikaisen maisemoinnin yhteydessä, sanoi: Pyrimme palauttamaan kaikki maamme ja kaupungimme resurssit palveluna kansallemme ”.

"OTAMME VAIHEEN KAIKKILLA ALOILLA ENEMMÄN ELÄVÄN KAUPUNKIIN"

"Olemme aina kentällä ja ihmisissämme", hän vastaa kansalaisten Onnellisen kaupungin Kocaelin odotuksiin, jotka he ilmaisevat työskentelevänsä Kocaelin kaupunginjohtaja Associn kanssa. Tohtori Tahir Büyükakın, ”Arvostamme kansalaistemme vaatimuksia ja ehdotuksia. Otamme kaikilla aloilla kaupunkia, joka tekee elämästä helpompaa ja helpompaa. Salim Dervişoğlu Caddesi on yksi näistä hankkeista. Kun tämä kaksinkertainen tietyö on valmis, tarjoamme erittäin tärkeän ja arvokkaan palvelun kaupungillemme. Pääkaupunkikunnana tuotamme, työskentelemme ja jatkamme palvelujen tarjoamista, jotka antavat ihmisille onnellisuutta kaupungissa.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar