Kayserissa allekirjoitettu 'turistiystävällinen taksi' -protokolla

turistiystävällinen taksiprotokolla allekirjoitettiin kayseridessa
turistiystävällinen taksiprotokolla allekirjoitettiin kayseridessa

Kayserissa allekirjoitettiin 'turistiystävällinen taksi' -protokolla; Kayserin pääkaupunkiseudun kunta on kaiken työn johdolla tavoitteena tulla Kayserin turismikaupunkiin, joka harjoittaa kauppoja. Erciyes A.Ş, pääkaupunkiseudun tytäryhtiö; sekä maakunnan kulttuuri- ja matkailuosasto ja kuljettajakamari allekirjoittivat pöytäkirjan ”Tourist Friendly Taxi” -ohjelmasta.

Erysyes Inc., joka on Kayserin pääkaupunkiseudun tytäryhtiö, käynnistetään maakunnan kulttuuri- ja matkailuviraston avustuksella, Kayserin autoilijakamarin ja henkilöautojen "Tourist Friendly Taxi" -ohjelma esiteltiin yleisölle Erciyesissä. Erciyes A.Ş antoi lausunnon Dostu Tourist Friendly Taxi -ohjelmasta. Hallituksen puheenjohtaja Murat Cahid Cıngı, Kayserista on tulossa nopeasti turismikaupunki, hän sanoi. Kaupunkimme paitsi Turkista, turistit tulevat eri puolilta maailmaa, jotka ilmentävät Cıngı "turisteja, jotka tulevat meidän kaupungin paitsi hiihto Erciyes he menevät samaan aikaan kaupungin keskustassa. He vierailevat Kayserin historiallisissa ja kulttuurisissa voimavaroissa kaupungin keskustassa. He menevät ostoskeskuksiin. Kaupungissa on mahdollista puhua matkailutoiminnasta. Siksi kuljetus on tärkeä asia ja meitä kuljetuksia edustava yleisö on taksinkuljettajamme. Koska sadat tuhannet ihmiset tulevat Erciyteen taksilla laskeutumisen jälkeen lentokentälle tai linja-autoasemalle. Siksi taksinkuljettajillamme on erittäin tärkeää, että meillä on koulutusta ja matkailua koskevaa tietoa kaupungistamme. Kaupungin varaaminen turismille ei ole vain Erciyes-hotellien tai yritysten, kaupungin ravintoloiden, vaan myös kaikkien sosiaalisten kerrosten velvollisuus ”.

LAR KULTTUURI Suurlähettiläät tulevat olemaan lerle

Pöytäkirjassa puheen pitänyt maakunnan kulttuuri- ja matkailujohtaja Şükrü Dursun kertoi aikovansa jatkaa koulutusta kaksi päivää ja kertoi taksinkuljettajille, kuinka tavata Kayseriin tulevat turistit, mistä heidät viedään ja miten näyttää kulttuuriset ja historialliset arvomme. Dursun totesi, että taksinkuljettajat ovat kulttuurin suurlähettiläitämme, kiitti Erciyes A.Ş: ta uranurtajasta tällaiseen koulutukseen.

Kayserin kuljettajakamari ja autojohtaja Ali Ates kertoivat, että jokaista taksinkuljettajaa ei pidä unohtaa matkaoppaan. Ateş ilmaisi olevansa onnellinen siitä, että heille on annettu tällainen koulutus, ja sanoi: ”Tämä kaupunki on meille kaikille. Siksi kaikki tekevät osansa. ”

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar