Ikäkriteeri on nostettu alennetussa opiskelijatilauskortissa Ankarassa

alennus opiskelijatilauskortti Ankarassa
alennus opiskelijatilauskortti Ankarassa

Ikävaatimukset on poistettu alennetusta opiskelijatilauskortista Ankarassa; Opiskelijoiden budjettiin osallistumisen jatkaminen Ankaran pääkaupunkiseudun kunnanjohtaja pormestar Mansur Yavaşin ensimmäistä kertaa Ankarassa toteuttamaa alennettua kuukausittaista tilauskorttisovellusta koskevilla lupauksilla herättää suurta kiinnostusta.

20 aloitti hakemuksen Lokakuusta lähtien 46 tuhat opiskelijaa sai hyötyä 27-ikärajan alennustilaushakemuksesta presidentti Yavaş'tanin nostamista koskevalle vaatimukselle. Muodollisen koulutusjärjestelmän opiskelijat tulivat uuteen hyvään uutiseen.

Ikäkriteerin poistaminen hyväksyttiin EGO-neuvoston päätöksellä, ja UKOME-kokouksen jälkeen 27-ikäraja poistuu virallisesti iässä, jolloin hänellä on alennustilauskortti.

HENKILÖSTÖ HALLITTUI, PRESIDENTTI HALLITTUI OHJEITA

60 TL vastineeksi 200-pääsyn kuukausittaiseen tilauskorttisovellukseen, jolla on mahdollisuus matkustaa yhdellä ajomatkalla 30-penniäopiskelijoille, sekä sosiaalisen median että Blue Tablen kautta, halusi nostaa ikärajaa.

Presidentti Yavaş antoi EGO: n pääosastolle ohjeet hyödyntää enemmän ihmisiä sovelluksesta, joka tukee vakavasti opiskelijoiden taloutta ja kehotti poistamaan ikäkriteerin kokonaan.

Kaikki pääkaupungin muodollisen koulutusjärjestelmän (keskiasteen, assosioituneen, jatko-, keskiasteen ja keskiasteen koulutuksen) opiskelijat voivat hyötyä kuukausittain alennetuista liittymäkorteista EGO-linja-autoilla, ANKARAY-, metro- ja teleferic-linjoilla. Avoimen koulutuksen opiskelijoiden ikäraja jatkuu 27-ikäisenä ja alle.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 11

Tarjouspyyntö: TÜLOMSAŞ 2020 Year Warehouse-, toimitus- ja kuljetuspalvelut

Marraskuu 11 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00
Mon 11

Ostotarjous: Yksityinen turvallisuuspalvelu

Marraskuu 11 @ 15: 00 - 16: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00
Sal 12

Hankintailmoitus: Tietoteknisten järjestelmien toimittaminen ja ylläpito

Marraskuu 12 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar