Antalyan kuljettajien ja hostessien vihanhallintakoulutus

koulutus sofikselle ja emäntälle
koulutus sofikselle ja emäntälle

Antalyan kuljettajien vihan hallinta ja oikean viestinnän koulutus; Antalyan pääkaupunkiseutu jatkaa henkilöstökoulutustaan. Sosiaalipalvelulaitos tarjosi vihanhallintaa ja oikean viestinnän koulutusta kuljettajille ja emäntälle, joka palvelee yksityishenkilöitä.

Antalyan metropolialueen kunnan Bülent Ecevit -kulttuurikeskus erityiskoulutuksen ja vammaisten kuljettamisen koulutuksen puitteissa parantamaan kansalaisten asennetta keskustetuissa asioissa. Koulutus erityisopetuksen ja kehittämisen asiantuntija, Autism Research and Practice Association puheenjohtaja Ugur Rock, lausuntoja ja suosituksia psykologien Rakkaus Ulutaş Turkin -palveluja ry Antalya seurakunnanjohtajan Mehmet Karavural yhdistämistä.

OIKEA VIESTINTÄ

Yksityisen koulutuksen ja kehittämisen asiantuntija Ugur Kaya vaikeudet, miten ohjelma alkoi liittyvää koulutusta olisi kuljettaja henkilökunnan asenteita vammaisia ​​ja vaikeudet vammaisten Turkin -palveluja ry Antalya seurakunnanjohtajasi perustui mielipiteitä Mehmet Karavural n. Sitten psykologi Sevgi Ulutaş antoi koulutusta vihanhallinnasta ja tekniikoista kentän henkilöstön oikean viestinnän järjestämiseksi. Koulutusohjelman lopussa koulutukseen osallistuneelle henkilöstölle annettiin läsnäolotodistukset.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

tsaari 20

Tarjouspyyntö: Irmak Zonguldak Line Open Channel and Belt Drain

Marraskuu 20 @ 10: 30 - 11: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 21

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 21 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 21

Hankintailmoitus: Rautateiden sähköistysosien varaosien hankinta

Marraskuu 21 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar