Raitiovaunuaseman kääntyvä mainosalueen tarjouskilpailu Kayserilta

raitiovaunupysäkin käänteinen mainostilaa koskeva tarjouskilpailu voitti yrityksen
raitiovaunupysäkin käänteinen mainostilaa koskeva tarjouskilpailu voitti yrityksen

Kayserin pääkaupunkiseudun kunta järjesti tarjouspyynnön ajoratapylväiden ja kääntyvien kääntölaitteiden sekä linja-autojen ja raitiovaunujen mainosalueiden vuokraamisesta rautatiejärjestelmän reitillä vuodeksi 6.

Kayserin pääkaupunkiseudun kunta järjesti tarjouspyynnön ajoratapylväiden ja kääntyvien kääntölaitteiden sekä linja-autojen ja raitiovaunujen mainosalueiden vuokraamisesta rautatiejärjestelmän reitillä vuodeksi 6. Tarjoukseen osallistui seitsemän yritystä.

Pääkaupunkiseudun varapääsihteerin Ahmet Darendelioğlun johdolla, 642-mainontapaneelit rautatieajoneuvoissa, 233-mainospaneelit linja-autoissa, 1200-mainostaulut paneelien napoilla rautatiejärjestelmän linjoilla ja 327 tuhat kääntyvä mainonta-alue raitiovaunupysäkillä. Tarjouskilpailu järjestettiin 2-mainostauluille. Tarjouskilpailussa saatiin ensin seitsemän osallistuvan yrityksen kirjalliset tarjoukset ja sitten järjestettiin huutokauppa.

Tarjoajat esittivät seuraavat tarjoukset kirjallisesti:

1-Reklam Outdoor: 355 tuhat TL
2-Digiplus: 460 tuhat TL
3-kaupungin valot: 470 tuhat TL
4-Ar Anadolu Mainos: 455 tuhat TL
5-Seyfettin Kalaycıgil: 475 tuhat TL
6-ydinmedia: 750 tuhat TL
7-Sole Kuvaus: 801 tuhat TL

Kirjallisten tarjousten avaamisen jälkeen huutokauppa sai korkeimman tarjouksen yritysten joukossa. Huutokaupan korkein tarjous oli 910 tuhat TL yhdessä Sole Promotion Advertising Agency -yrityksen kanssa.

Tarjouskilpailukomission puheenjohtaja Ahmet Darendelioglu, tarjous jätetään vuosittain ja tarjousyritys nostaa inflaatioastetta vuosittain tarjouseritelmän mukaisesti. Komissio ilmoitti tarjouskilpailun tutkittuasi tarjouksen.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.