Raitiovaunuraiteet puretaan ensin Duzce Istanbul Street -kadulla

raitiovaunuraiteet otetaan käyttöön ensin duzce istanbul -kadulla
raitiovaunuraiteet otetaan käyttöön ensin duzce istanbul -kadulla

Düzcen kaupunginjohtaja, joka valmisteli projektin Istanbul Street -kadulle. Faruk Özlü painoi painiketta uuden projektin toteuttamiseksi. Uusi kadun kolmen kaistainen projekti poistaa ensin raitiovaunuraiteet. Tätä varten katu suljetaan liikenteelle 8: 22: 00 - 10: 00: 00:

65. Hallituksen tiede-, teollisuustekniikkaministeri ja Düzce-kaupunginjohtaja Faruk Özlü painoi painiketta İstanbul Street -kadulle valmistetun hankkeen toteuttamiseksi.

Duzcen kunta aloittaa uuden hankkeen toteuttamisen Istanbulin kadulla. Raitiovaunuraiteet nostetaan ensin uuden projektin toteuttamiseksi, joka kattaa ajoneuvojen liikenteen, jalankulkijat ja polkupyörän käyttäjät kadulla. Toimiessaan tosiasiallisessa tilanteessa Düzce-kunta, Düzce-kuvernöörin viraston poliisiosaston liikenneosasto kirjoitti.

Raitiovaunuraiteet puretaan ensin uuden kolmen kaistaisen projektin toteuttamiseksi kadulla. Virallisessa kirjeessä kadun virtaussuunnasta vasemmalle suunnitteilla olevalle polkupyörätielle tehtävistä töistä annettiin seuraavat lausunnot: ”Koska tie järjestetään ja asfalttityöt tehdään Düzce Merkezissä İstanbul Street -kadulla kunnan toimesta, tie alkaa 08 / 10 / 2019 päivämäärästä ja ajankohdasta 22: 00. 10 / 10 / 2019 päivämäärä ja aika 00: Pyydämme sitä sulkeutumaan 00 asti (09 / 10 / 2019 on suljettu koko päivän keskiviikkona ja avoinna liikenteelle yöllä 00: 00). ”

Düzcen kunta kertoi, että kadutyöt saadaan päätökseen artikkelissa määriteltyjen päivämäärien välissä työn aikana arkaluontoisten kansalaisten ansiosta.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.