CHP Cakir: "Karabukiin tulisi perustaa rautatiekuljetusten teknologiainstituutti"

chpli cakir rautatiekuljetustekniikan instituutti
chpli cakir rautatiekuljetustekniikan instituutti

Karabukiin tulisi perustaa CHP Karabükin maakunnan puheenjohtaja Abdullah Cakir, Rail Technologies Institute.

Rautatieliikennetekniikan instituutin maakunnan puheenjohtaja Cakir kertoi, että myös kaupunki nähtiin.

Karabük, Turkin raudan ja teräksen vaatimukset yhtä arvokkaasti kuin asunut vuosia maailman terästuotannon Turkissa 8. Çakır kertoi osoittaneen taloudellisen ja teknisen voimansa koko maalle ja sanoi: ”Tänään on tullut välttämätöntä, että tämä poliittinen käytäntö toteutetaan teknologiaintensiivisesti. Vaikka hänen järjestäytyneensä tuli TSO: lta, AK-puolueen johtajat ovat silmät silmät ja heillä on kuurot korvat.

Vaikka me CHP: n ja kaikkien liikemiesten, KBU: n, KARDEMİR: n, kanssa noudatamme ikää ja uusia kilpailuolosuhteita Karabükissa, uskomme, että rautatie Kuljetustekniikan instituutti on erittäin nähty. On tarpeen muistaa, että KARDEMİR AŞ. ja Karabük University, kaksi rautatieliikennetekniikan alan toimivaltaista instituutiota, ovat paljastaneet tähän mennessä sekä tieteelliset että tuotepohjaiset tutkimukset. Kaikki Turkki tietää, että suuri osa maan rautatien tarvittavan teknologian KARDEMİR paikallisten ja kansallisten voimavarojen tarjotaan AS ..

On myös tiedossa, että on parempi perustaa Karabükille rautatieliikennetekniikan instituutti Gebzen sijasta. Haluan kehottaa kaikkia poliittisten puolueiden johtajia, etenkin hallitsevaa puolueta, perustamaan yhteisen yhteistyön Karabükin rautatieliikenteen teknologiainstituutin kanssa, joka muodostaa Karabükin tulevaisuuden. Meidän on taisteltava yhdessä viedäksemme tämä instituutti, joka on Karabükin hyväksi, kaupunkiin. Pyydämme asiasta vastaavaa ministeriötä harkitsemaan Karabükin päätöstä uudelleen ja vaatimaan, että se harkitsee päätöstään uudelleen. Karabükiin olisi perustettava rautatiekuljetustekniikan instituutti. ”

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.