Ukrainan turistit ihailevat Kayseria

ukrainalaiset turistit ihailevat kayseriyeä
ukrainalaiset turistit ihailevat kayseriyeä

Kayserin pääkaupunkikunta jatkaa Kayserin historiallisten ja luonnollisten arvojen, etenkin Erciyesin talvimatkailukeskuksen, esittelyä. Pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Memduh Büyükkılıç tapasi ukrainalaisten matkailijoiden Erciyesissä.

Pääkaupunkiseudun työn myötä ukrainalaisten matkailijoiden kiinnostus Kayseriin kasvaa. Pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Memduh Büyükkılıç, kokoontui ja keskusteli Ukrainan Erciyes-matkatoimistojen kanssa. Erciyesissä pidettiin ukrainalaisen turistin ja Erciyes A. tourist. Hallituksen puheenjohtaja Murat Cahid Cıngı piti kattava esityksen Kayserin matkailun arvoista.

Viime talvikautena 4, Ukrainan ja Kiovan kuukausipääkaupunki Kayserin ja Istanbulin välisten tilauslentojen kautta, suuntasi noin 6 tuhatta ukrainalaista kävijää. Muistutti, että he pitivät tervetulleena presidentti pormestari Büyükdılıça. 100 prosenttia kaikista vierailijoista ilmoitti lähtevänsä mielellään kaupunkiin. Pormestari Büyükkılıç totesi, että myös ukrainalaiset turistit pitivät Kayserista kovasti.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.