Konya, Turkki tulee olemaan esimerkkinä pyörätie

Konya on turkiyeye esimerkkejä pyörätiet
Konya on turkiyeye esimerkkejä pyörätiet

Konyan pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Uğur İbrahim Altay osallistui Marmaran kansainväliseen kaupunkifoorumiin (MARUF), joka pidettiin Istanbulin kongressikeskuksessa.

Alt-kaupungit tuottavat ratkaisuja ”, jonka tunnuslause on 1-2-3. Pormestari Altay kertoi Konyan ja polkupyörän yleissuunnitelmasta lokakuussa pidettävässä foorumissa ja totesi pyrkivänsä tekemään Konyasta brändikaupungin maailmassa. Kaupunginjohtaja Altay kertoi, biri Yksi tärkeimmistä hankkeista, jonka parissa työskentelemme, on Konyan polkupyörän yleissuunnitelman valmistelu. Viime päivinä olemme tehneet protokollia MoEU Konya, joka onnistui tämä liike on ensimmäinen kaupunki Turkissa. Samalla haluamme selittää tämän kansainvälisesti. ”

Polkupyörän pääsuunnitelma on kevyt eteenpäin

Keskustassa Konya 320 kilometrin päässä kaupungin presidentti ilmoittamalla 550 kilometrin pyörätie verkko yleensä on tällä hetkellä maakunnan korkein pyörätie verkosto Turkissa Altain osuus ilmaisivat, että ne paljastavat 2030 tavoitteena foorumin. Ensinnäkin Konya teki polkupyöräystävällisen kaupungin ja sanoi, että he haluavat Konyan ihmisten jatkavan elämäänsä pyöräilemällä. ”Konya on itse asiassa kaupunki, joka on käyttänyt polkupyörää kuljetusvälineenä menneisyydestä. Vain nykyinen infrastruktuuri on jo ensimmäisellä sijalla Turkissa. Polkupyörän yleissuunnitelma on oikeastaan ​​valoa eteenpäin. Se mitä yritämme tehdä, on ottaa kuva tänään ja luoda tulevaisuudennäkymä. Vuonna 2030 787 kilometrin pyörällä Konya toivottavasti esimerkkinä Turkille tässä mielessä on kaupunki ", hän sanoi.

Konyan pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Uğur İbrahim Altay; Ympäristö ja ilmastonmuutos, kaupunkitekniikat ja innovaatiot, liikenne ja liikkuvuus, kaupunkien infrastruktuuri, asuminen ja rakennettu ympäristö, muuttoliike, kaupunkiverkot, paikallinen kehitys, sosiaalinen osallisuus, kestävyys, kirjoittanut Güneş Lifeless, Eser Atak, Abhimanyu Prakash, Aniruddha Dasgupta ja Rory Nuijens esiteltiin julkista tilaa ja hallintoa koskevia kysymyksiä.

25-foorumiin osallistuu yli 200-puhujat 3-maasta.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 11

Ostotarjous: Ohjelmisto- ja tukipalvelu

Marraskuu 11 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 11

Tarjouspyyntö: Work Place Doctor Service

Marraskuu 11 @ 11: 30 - 12: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 11

Tarjouspyyntö: TÜLOMSAŞ 2020 Year Warehouse-, toimitus- ja kuljetuspalvelut

Marraskuu 11 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar