Yöasfalttipäivä ja jalkakäytävä toimii Izmitissä

izmitte yö asfaltti gunduz päällystys työtä
izmitte yö asfaltti gunduz päällystys työtä

Kocaelin pääkaupunkiseudun kunta, Izmitin alue Yahya Kaptanin naapuruusdemokratian katu tekee teiden kunnossapitotöitä. Tiedeministeriön suorittamissa töissä joukkueet asfalttilaastaria yöllä jalkakäytävän valmistuttua. Asfalttipistetyöryhmät valmistuivat, jalkakäytävän valmistus lähestyi loppua.

KÄYTETTÄVÄ 25 TON ASFALT

Kunniradan risteyksestä Yahya Kaptan -kortteriin ulottuvalle Demokratian kadun osalle suoritettiin huolto- ja korjaustöitä. 25 tonnia asfalttia käytettiin pääkaupunkitiimien kunnossapito- ja korjaustöissä yön omistettujen töiden aikana. Ylläpito- ja korjaustöiden myötä tien mukavuus parani ja kansalaisten tyytyväisyys saavutettiin.

PARKETTI- JA RAJATYÖ

Yöasfalttityöt pääkaupunkiseudun kuntaryhmissä päiväaikana lehtipuun ja jalkakäytävän valmistuksessa. Valmistetaan parketti- ja päällystysteoksia, 500 neliömetriparketti ja 150 mittarikäytävä. 165-mittariosassa uudet jalkakäytävät rakennetaan 3-mittarin leveydellä.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Hankintailmoitus: Tietotekniikkajärjestelmien huolto- ja korjauspalvelut

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜLOMSAŞ)

Marraskuu 18 @ 15: 00 - 16: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar