Polkupyörällä kouluun käyvien lasten mielekäs viesti! "Älä polta bensiiniä, polta öljyä!"

merkityksellinen viesti lapsilta, jotka käyvät koulussa pyörällä, eivät polta bensiiniä polttaa öljyä
merkityksellinen viesti lapsilta, jotka käyvät koulussa pyörällä, eivät polta bensiiniä polttaa öljyä

Polkupyörällä kouluun käyvien lasten mielekäs viesti! 'Älä polta bensiiniä, polta öljyä!'; İzmir Metropolitan Municipality jatkaa kampanjaa ”Mennään kouluun lasten Bisikletin kautta. Mavişehir Eraslan College -opiskelijoiden jälkeen Karşıyaka Evin Leblebicioğlu -koululaiset kävivät eilen kouluissaan polkupyörällä.

”Lasten mennä kouluun polkupyörällä” -kampanja jatkuu İzmirissä. Kampanja, joka rohkaisi lapsia menemään kouluun polkupyörällä Karşıyaka Evin Leblebicioğlu lukion oppilaat osallistuivat. Kouluopettaja Affan Arif Erol, liikunnanopettajien Atilla Küçük ja Mustafa Atalay Akbay mukana Karşıyaka Lapset kokoontuivat basaarin sisäänkäynnille ja kulkivat polkupyörällä basaarin läpi. Opiskelijat, jotka kävelevät pyörällä kirjoitetun bannerin, jonka avulla kirjoitan kiertämällä kiertoa, menen kouluun, eivät unohtaneet antaa vanhempille viestejä iskulauseella: "Polkupyörä on terveyttä", "Polta polttoainetta, polta rasvaa". Polkimet painettiin sitten ja oppilaat saapuivat kouluunsa muutaman minuutin kuluessa 10: stä.

Polkupyörä tarkoittaa terveyttä

Rehtori Affan Arif Erol, koulu perusti myös pyöräkerhon viikonloppuisin, joissa oppilaat ja perheet osallistuivat ilmoittamaan järjestäneensä pyöräretkiä. Erol korosti, että yksi nykyaikaisten kaupunkien tärkeimmistä piirteistä on polkupyörien saatavuuden helppo saatavuus ja polkupyörien laaja käyttö, Erol sanoi: ”Pyrimme myös lisäämään tämän tietoisuuden huomisen vanhimmille. Ottaen huomioon, että pyöräily on erittäin nautinnollista, opiskelijat sanovat: "Polkupyörä tarkoittaa terveyttä. Puhtaassa ja meluttomassa kaupungissa anna autojen vähentyä ja pyöräteiden määrän kasvaa. Anna vanhempien ajaa polkupyöriä. Ole varovainen ja kunnioittaen pyöräilijöitä liikenteessä ”.

Tavoitteena on pyöräilijöiden sukupolvi kaikkialla

Opiskelijat, Izmirin poliisiosaston polkupyöräliikenteen poliisit ja Izmirin pääkaupunkiseudun kuljetusosaston pyöräjalankulkija ja suunnittelupäällikkö. Mukana olivat myös Özlem Taşkın Erten ja johtava henkilöstö Aslıhan Tekin ja Burak Tümer. Erten kertoi tuottavansa hankkeita tehdä İzmiristä "pyöräkaupunki İzmir" ja sanoi :: Metropolitan Municipality; lisäämme olemassa olevia pyöräilyreittejä, järjestämme toimia polkupyörien käytön edistämiseksi kaupunkiliikenteessä ja kehitämme kansainvälistä yhteistyötä. Välitämme lapsista eniten. Koska pyöräilykulttuuri kehittyy tässä iässä. Lasten tietoisuuden luominen on askel tulevaisuudessa ilman autoja. Pyrimme sukupolveen, joka kulkee kaikkialla kaupungissa polkupyörällä. ”

Nykyiset rautatiehuutokaupat

Mon 09

Persianlahden liikenne

Alue 9 @ 08: 00 - Alue 11 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar