SPSP: n ensimmäiset naispuoliset työntekijät

Isparkin ensimmäiset naispuoliset työntekijät tekivät työn
Isparkin ensimmäiset naispuoliset työntekijät tekivät työn

Ongelma, että İSPARK ğissä ei ole naistyöntekijöitä, jonka IMMoğlu toi esiin, ratkaistiin lopulta uuden johdon avulla. İSPARKin ensimmäiset naispuoliset työntekijät Derya Atacan ja Zülfiya Işan tekivät työnsä. Atacan toimii İSPARK-markkinointi- ja yrityssuhdepäällikkönä ja Işan pysäköintihenkilöstönä. İSPARK ilmoitti myös etsivänsä uusia naispuolisia työntekijöitä IMM-urasivulta.

Istanbulin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Ekrem İmamoğlu piti naisten korkeaa määrää tärkeänä IMM: n uuden hallinnon määrittämisessä. Ensimmäistä kertaa IMM-historian aikana Imamoglu nimitti Yeşim Meltem Şişlin ja Şengül Altan Arslan varapuheenjohtajaksi ja nimitti Kadriye Kasapoğlu erityisvirkamieheksi. İmamoğlu toimi myös Ayşe Banu Saraçlarina İSPER A.Ş. Ipek Elif Atayman ja Sinem Detetaş nimitettiin Şehir Hatları A.Ş.

IMAMOGLU: “SUUREN SAAMINEN!

ISPARK-vierailunsa aikana saadun tiedotuksen aikana Imamoglu oli yllättynyt kuullessani, että työntekijöiden joukossa ei ollut naisia. Myöhemmin Imamoğlu jakoi tämän kysymyksen yleisölle ja kysyi, olisiko İSPARKissa työskentelemässä nolla naista? Eli nolla! Mielenkiintoinen. Tämä ei ole todella mukavaa. Puolet yhteiskunnasta on naisia. 2 bin 500 henkilöstö nolla laitoksessa! Se on loistava kekseliäisyys! ”

İSPARKIN ENSIMMÄISET NAISET TYÖNTEKIJÄT

Imamoglun epämukavuus, joka johtuu siitä, että İSPARKissa ei ole naispuolisia työntekijöitä, on ratkaistu perustamalla uusia johtotehtäviä. Derya Atacan, markkinointi- ja yrityssuhdepäällikkö Zülfiya Işan, jonka vaimo äskettäin kuoli työskennellessään İSPARKissa, aloitti pysäköintihenkilökunnan.

ATACAN: İM olen yksi onnekkaista naisista ”

İSPARKin uusi markkinointi- ja yrityssuhdepäällikkö Derya Atacan totesi, että 25: llä on pitkä historia yritysmaailmassa ja että se on toiminut paikoissa, joissa miehet ovat työskennelleet intensiivisesti. ” Olen erittäin onnellinen. Nainen kannattaa aina elvyttämistä ja herättämistä. En ole vain Turkissa, näen maailman yksi onnekkaista naisia. Koska olen kasvanut hyvin demokraattisessa ympäristössä tietämättä miesten ja naisten erottelua ympäristössä, jossa kaikkia pidettiin tasa-arvoisina. Turkin tasavallan, johdolla Mustafa Kemal Vartuin valossa naisten oikeuksia. "

Atacan kertoi toimineensa aiemmin paikoissa, joissa miespuolisten työntekijöiden keskittyminen on korkea, ja sanoi: ”İSPARK: lle ei ole mitään ongelmaa, en minulle eikä kollegoilleni. Jokainen voi tervehtiä ja puhua. Kerromme toisillemme ongelmamme. Uskon, että jokainen paikka, jossa nainen on virkistynyt, runsas ja paremmat asiat saavutettu ..

IŞAN: AD NAISTEN KÄSIVERETTI

Zulfiya Işanista, Abdurrahman Işanin vaimosta, joka työskenteli vuoden aikana İSPARK: n pysäköintihallina ja kuoli noin 5 puoli kuukautta sitten, tuli toinen nainen, joka aloitti työskentelyn İSPARK: ssa. Pysäköintihoitajana IMM-perheeseen liittyneellä Isanilla on 2-lapsi.

Välittömästi vaimonsa kuoleman jälkeen SPSP-viranomaiset eivät koskaan jättäneet häntä rauhaan. Hän selitti tunteensa ja työn aloittamisprosessin seuraavasti: ”Olemme kuin perhe. He kysyivät minulta, tarvitaanko jotain. Minulla on 4-lapsi, joka minun täytyy kasvattaa ja opettaa. Sanoin hänelle, että haluan pitää vaimoni menossa. Mielestäni naiset ovat aina vahvempia kuin miehet. Mielestäni se on kaiken, mitä naiset tekevät, arvoista. Nainen tekee kaiken voitavansa ja pakottaa kaikki, jotka eivät

ISPARKIN NAISTEN TYÖNTEKIJÖIDEN MÄÄRÄ KANNUSSA

İSPARK, joka on tarjonnut laadukasta ja nykyaikaista palvelua avoimissa, monikerroksisissa ja tienvarsipysäköintialueilla koko Istanbulissa 2005: n jälkeen, ei ollut tyytyväinen tähän. İSPARK-pääjohtaja Murat Çakır, IMMoğlu'nun IMMoğlu'nun-ohjeet naisten työllisyyden lisäämiseksi IMM-urasivulla, kertoi, että he ovat mainostaneet naisten pysäköintihenkilökuntaa.

NAISTEN TEHOA KEHITTÄÄ

İBARK-uran verkkosivustolla julkaistussa İSPARK-työpaikkailmoituksessa oli seuraavat lausunnot: ”Tämä ilmoitus jaettiin NAISEN hakijoille. Uskomme, että keskuudessamme on lisättävä naisvoimaa kestävän kasvun ja kehityksen kannalta, ja luotamme naisten potentiaaliin. ”

Työpaikkailmoitus on saatavana osoitteessa:kariyer.ibb.istanbul

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Hankintailmoitus: Tietotekniikkajärjestelmien huolto- ja korjauspalvelut

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜLOMSAŞ)

Marraskuu 18 @ 15: 00 - 16: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar