Unkapanı-risteys uusitaan raitiovaunuprojektin puitteissa

unkapani-risteys uusitaan raitiovaunuprojektin puitteissa
unkapani-risteys uusitaan raitiovaunuprojektin puitteissa

IMM on ryhtynyt toimenpiteisiin uhkaavan Unkapanı-risteyksen uusimiseksi. Työn puitteissa rakennetaan tunneli, jonka Eminönü - Alibeyköy raitiovaunumatka kulkee.

Istanbulin pääkaupunkikunta (IMM) päätti purkaa ja jälleenrakentaa Unkapanı-risteyksen, jossa tehtiin betonin laatua ja staattista tutkimusta 2012: ssä. Tarkastuksessa siltojen alla olevat palkit ajoneuvon kaatumisen ja murtumisen seurauksena; betonissa oleva rauta paljastuu, joista osa on rikki; Havaittiin, että betonia esiintyi homeen ja hometta, sekä rauta- ja veden aiheuttamia vaurioita. Tässä yhteydessä "Unkapanı Junction Application Project Eylül" -kilpailu järjestettiin syyskuussa 2017.

İBB: n presidentti Ekrem İmamoğlu määräsi rakentamaan hankkeen, jota ei ollut aloitettu aiemmin heti virkaan ottamisen jälkeen. IMM-byrokraatit totesivat, että Eminönü - Alibeyköy Tramway -väylän kulkua ei otettu huomioon tarjouksessa. Tämän vuoksi tarjouskilpailu päätettiin peruuttaa.

Nykyistä hanketta tarkistettiin ”Unkapanı Junction and Eminönü - Alibeyköy Raitiovaunutunneli” -alueen sisällä 2 kuukausien kuluessa, ja rakennuskilpailu saatiin päätökseen nopeasti ja työ saatiin päätökseen mahdollisimman pian.

Tutkimusten mukaan risteys ennen siltaa ja alihankintavalmistusta kääntyessä pyörivään saareen liikenne sujuu häiriintymättä. İSKİ tekee alueen infrastruktuurin siirtymisen, jota pidetään projektissa kriittisenä.

Rakenteilla olevan Eminönü-Alibeyköy-raitiovaunureitin kulkua varten rakennetaan 170 metriä pitkä 7 metriä korkea tunneli. Ennen risteystä rakennettavassa tunnelissa on jalankulkijoiden ja polkupyörien polku. Valtatie- ja risteyshaarat suunnitellaan uudelleen uuden risteyksen ja tunnelin mukaan.

unkapani-risteys
unkapani-risteys
unkapani-risteys
unkapani-risteys

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Sal 05

Ostotarjous: Vakuutuspalvelu

Marraskuu 5 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 05

Tarjouspyyntö: Irmak Zonguldak Line Km: 370 + 517 (rautatie) ylitysrakentaminen

Marraskuu 5 @ 10: 30 - 11: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 05

Hankintailmoitus: Suojattujen tasoristeysten hankinta

Marraskuu 5 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar