Mersin Metro Project ja Mersin Metro Map

mersin-metroprojekti ja mersin-metrokartta
mersin-metroprojekti ja mersin-metrokartta

Suuri kansankokous Turkin (parlamentin), suunnittelu- ja budjettivaliokunnan puheenjohtaja Lutfi Elvan n Mersin metro sanoa, että presidentti Recep Tayyip Erdogan antoi hyväksyntänsä vastaanottamisen investointiohjelman, on aiheuttanut suurta jännitystä Mersinissä kansalaisia.

Mersinin pääkaupunkiseudun rakentaminen aloitetaan lyhyessä ajassa, ja se tarjoaa perustavanlaatuisen ratkaisun kaupungin liikenneongelmaan, mikä parantaa julkisen liikenteen parantamista. 'Mersin Metro 4 Line rakennetaan. Ensimmäinen rakennettava rivi koostuu 1 15-asemista

262 Tuhat matkustajaa

Mersin-metrolinja rakennetaan 1: n 4-ajoneuvohakemistoon, jossa on 1080-matkustaja- / matkakapasiteetti kerrallaan. Se on 20 km kaksoisrautatiet, 15-asema ja 2600 -parkkipaikat. 'Mersin Metro Line 1' on päivittäinen matkustajakapasiteetti 262 tuhatta 231 matkustajaa päivässä.

ENSIMMÄINEN VAIHE 80-METROAJONEUVO

Metrolinja 1 Mersinin Turkissa on yksi tehokkaimmista ja kannattavaa linjat. Cumhuriyet-Soli-Mezitli-Babylon-Fair-Marina-lukio-keskus-foorumi-Türk Telekom-Tulumba-vapaa lastenpuisto-Gar-Üçocak-Mersin Metropolitan kunnan uusi palvelurakennus ja vapaa-alue. Ensimmäisessä vaiheessa tarvittava määrä metroajoneuvoja palvelee 80-ajoneuvoa, mukaan lukien varmuuskopiot.

Mersinin metrolinja 1, joka on valmisteltu kuljetuksen pääsuunnitelman puitteissa, ratkaisee pitkän aikavälin liikenneongelman, joka on yksi Mersinin vireillä olevista ongelmista.

Mersinin metrolinja 1, josta tulee Mersinin innovatiivinen metro, tarjoaa monipuolisen toiminnallisen, edullisen, nopeasti rakennettavan, esteettisen kaupunkien mielessä ja turvallisen palvelun kuljetuksissa. Kaikki asemat sijaitsevat maan alla ja rakennetaan vain puoliavoin menetelmällä, jota sovelletaan ensimmäistä kertaa maailmassa.

myrtlen metrolinja
myrtlen metrolinja

MERSIN METRO LINE 1 -ASEMAT JA -PYSÄKYT

1-vapaa alue
2 - Suurin Mersinin kunta
3-kolme tammikuuta
4-Gara
5-vapaa leikkipaikka
6-Tulumba
7-Türk Telekom
8-Forum
9-lukio
10-Marina
11-Fair
12-Babylon
13-Akdeniz
14-Solin
15-tasavalta

Aseman suunnittelukriteereissä suunnittelun päätavoitteena on integroida kuljetusjärjestelmä erityisiin pyörillä varustettuihin kuljetustoimintoihin, suunnitella metrolinjan yläkerros parkkipaikalle linjan kanssa ja siirtää keskustaan ​​suuntautunut autoliikenne metroon joidenkin asemien yläosassa olevien pysäköintiratkaisujen kanssa.

Osittain avoimen yksityisen järjestelmän rakentaminen, jossa asemat arvioidaan muiksi kaupunkien asuinalueiksi kuin kuljetukseksi, pikaruokapaikaksi, kirjakauppaan, pikaruokaa, lepoa ja niin edelleen. kaupallisten yksiköiden suunnittelu toiminnallisuudesta, viheralueiden luominen ja aukkojen käyttö luonnolliseen ilmanvaihtoon.

Vuoden 2030 mallimääritystulosten mukaan päivittäisen julkisen liikenteen matkojen kokonaismäärä 921.655; julkisen liikenteen matkustajien kokonaismäärä päivässä 1.509.491; Päivittäisten julkisen liikenteen selkärangan päälinjojen odotetaan olevan yhtä monta kuin 729.561-matkustajien lukumäärä ja pyörärenkaiden järjestelmässä olevien matkustajien kokonaismäärä päivittäin.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

lauantai 23

RayHaber'S 8. Hänen syntymäpäivänsä!

KASIM 23
järjestäjät: RayHaber
+ 90 232 7000729
Mon 25

Tarjouspyyntö: 145.000 LT -polttoöljyä ostetaan

Marraskuu 25 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 26

Ostotarjous: Yksityinen turvallisuuspalvelu

Marraskuu 26 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar