Suurnopeusjuna 2019

nopea juna-aika
nopea juna-aika

2019 Nykyiset nopeiden lippujen hinnat YHT-aikataulut ja -ajat: Suurnopeusjunat, jotka helpottavat elämäämme linjaliikenteessä, yhdistävät edelleen eri kaupunkeja, matkustajia ja kulttuureja. Nopeita junia, jotka palvelevat erilaisia ​​kaupunkeja, joilla on erilaiset matkaominaisuudet ja vaunutyypit, valmistetaan erittäin omistautuneena ja niillä on korkeat teknologiset ominaisuudet. TCDD Transportation tarjoaa sinulle tyydyttämättömän matkustusmahdollisuuden integroimalla kaikki alan innovaatiot ja teknologinen kehitys nopeimmin.

Suurnopeusjuna - YHT
Suurnopeusjuna - YHT

Suurnopeusjunat, joiden avulla pääset kaupunkiin lyhyemmässä ajassa kuin auto ja matkustat taloudellisemmin, jaetaan kolmeen luokkaan: Pulman, liike- ja päivällinen. TCDD Transportation -lippujärjestelmä tariffin valinnan jälkeen voit valita, minkä auton haluat matkustaa. Koska ruokaautolle ei ole henkilöautoa, lippuja ei myydä tälle autolle. Voit ruokailla tässä osiossa ja ostaa ruokaa buffetista.

Linja-autoyhteydet

Suurnopeusjuna kulkee Bursasta, Antalyasta, Karamanista. TCDD Kuljetusliikenne on helppo kuljettaa YHT-linjoille joistakin kaupungeista. Lähimmät asemayhteydet ovat käytettävissä, jotta voidaan tehdä sopimus tällä tavalla ja päästä pikakauppaan näistä kaupungeista. Nämä linkit:

 • Karaman Konyan suurnopeusjunabussiyhteys
 • Antalya Konyan suurnopeusjunayhteys
 • Bursa Eskişehir nopea bussiyhteys

Nopeat junat voivat myös hyötyä erilaisista alennuksista. Nämä alennukset vaihtelevat välillä 20% ja 50%.

 • Ihmiset, jotka ostavat edestakaisia ​​lippuja samoista lähtö- ja saapumisasemista, voivat saada 20-alennuksia suurnopeusjunien lipuista.
 • 13- ja 26-ikäiset henkilöt saavat 20% -alennuksen, koska he ovat nuorten alennuksen alaisia.
 • Opetusministeriön opettajilla on oikeus 20-alennukseen riippumatta siitä, ovatko ne yksityisiä tai julkisia kouluja. Nämä alennukset sisältävät rehtorit ja avustavat rehtorit, yliopistojen ja korkeakoulujen akateemikot sekä ulkomailla työskentelevät Turkin kansalaiset opettajat.
 • 20% -alennusta sovelletaan myös Naton armeijan ja Turkin asevoimien asiantuntijoihin.
 • 12-henkilöryhmät tai 12-henkilön yhteiset lipunostot oikeuttavat 20-alennukseen.
 • 60-ikäisten ja 65-ikäisten matkustajilla on oikeus saada alennusta 20ista.
 • 65-ikäisillä matkustajilla on oikeus 50-alennukseen.
 • Kotimaiset tai ulkomaiset lehdistön jäsenet saavat myös 20% alennuksen julkaisutietojen pääosaston myöntämien korttien kanssa.
 • TCDD: n henkilökunnalle ja heidän perheilleen (puoliso ja lapset) sovelletaan alennusta 20.
 • Alle 7-12-ikäiset lapset saavat 50-alennuksen% e Alle 7-ikäiset lapset eivät maksa, jos he eivät matkustaa erillisessä matkustajapaikassa.

Olemme koonneet alla suurnopeusjunat, jotka on suunniteltu ja aktivoitu kansalaisille pääsemiseksi kaupunkeihin, joihin he menevät nopeammin, ja joitain näiden junien ominaisuuksista. Jos sinulla on kysyttävää, voit soittaa TCDD Transportation -yritykselle tai voit nauttia tästä mukavasta ja etuoikeutetusta matkasta ostamalla lipun heti edullisimmalla hinnalla online-lipunostosivulta.

16 heinäkuun suurnopeusjuna alkaen 2019 (YHT)

 • Joka päivä Bilecikista Istanbuliin, 08.09-11.49-14.44-19.09,
 • Joka päivä Bilecikistä Konyaan, 09.59- 15.18- 21.14,
 • Joka päivä Bilecikistä Ankaraan 09.11-11.39-15.54-17.56-19.42-20.18

toimii muodossa.

Izmir Antalyan suurnopeusjunaprojekti
Izmir Antalyan suurnopeusjunaprojekti

Ankara Istanbul YHT

Ankara Istanbulin suurnopeusjuna, Ankara 6-retkikunta Toimivat. Ankara-Istanbul-suurnopeusjuna, joka lähtee Ankarasta, pysähtyy Sincanissa, Polatlıssa, Eskişehirissä, Bozüyükissä, Bilecikissä, Arifiyessä, İzmitissä ja Gebzessä ja pysähtyy ja saapuu Pendikille suunnilleen 4-tunteina ja 15-minuutteina. Ankara-Istanbul Suurnopeusjuna ei pysähdy joissain pysähtymistilanteissa tietyin aikoina junan saapumisesta saattaa ilmetä eroja.

KLIKKAA TÄSTÄ LISÄÄ TIETOA ANKARA ISTANBUL YHT: stä

Istanbul Ankara YHT

Istanbul-Ankaran suurnopeusjunalla on vuorovaikutteinen 6 päivittäin Istanbulin ja Ankaran välillä sekä Ankara-Istanbul. Istanbulista Pendikistä lähtevä juna saapuu Ankaraan Gebzen, Izmitin, Arifiyen, Bilecikin, Bozuyukin, Eskisehirin, Polatlin ja Sincanin kautta 4-tunnin 15-minuutteina. Koska Istanbulin ja Ankaran suurnopeusjunayhteys ei pysähdy joillakin pysähdyksillä, junan saapumisaika voi olla erilainen.

Istanbul Ankara YHT: n erikoistarjoukset
Istanbul Ankara YHT: n erikoistarjoukset

ISTANBUL ANKARA Klikkaa lisää tietoa YHT: stä

Ankara Eskişehirin lukio

Ankara Eskişehir -pikajuna Eskişehir on yksi Istanbul Ankara -linjan pysähdyspaikoista. Tämän linjan kautta on mahdollista suorittaa 5-matkoja. Lisäksi siellä on myös Ankara Eskişehir-linja. Ankara Eskişehirin suurnopeusjunalinja, joka on yksi 6-lennoista, tekee 11-lentoja päivittäin. Koska tämä aika on lyhytaikainen, siinä ei ole ruokavaunua. Koska rautatieasemat ovat kaupungissa, matka Ankaran ja Eskişehirin välillä kestää noin 1,5 tuntia. Tämän junamatkan sijaan voit valita myös Anlara- Istanbul-linjan. Kaksi kulkee samojen pysäkkien läpi.

KLIKKAA TÄSTÄ LISÄÄ TIETOA ANKARA ESKİŞEHİR YHT: stä

Eskisehir Ankara YHT

Eskişehir-Ankara suurnopeusjuna Eskişehir on yksi Istanbulin Ankara-radan pysäkistä. Tämän linjan kautta on mahdollista suorittaa 5-matkoja. Lisäksi siellä on myös Eskişehir Ankara -linja. Eskisehir Ankaran suurnopeusjunalinja, joka on yksi 6-matkoista, tekee 11-matkoja päivässä. Koska tämä aika on lyhytaikainen, siinä ei ole ruokavaunua. Koska rautatieasemat ovat kaupungissa, tämä aika antaa matkustajille erittäin käytännöllisyyden. Matka kestää keskimäärin 1,5 tuntia.

Ankara Eskisehir YHT: n erikoistarjoukset
Ankara Eskisehir YHT: n erikoistarjoukset

ESKİŞEHİR ANKARA LISÄÄ TIETOA YHT: stä

Ankara Konya YHT

Ankara Konyan suurnopeusjuna kulkee päivittäin. Näiden matkojen keskimääräinen kesto on 7 tuntia ja 1 minuuttia. Sincan ja Polatli pysähtyvät. Lippuvaihtoehtoja on kaksi, nämä ovat vakiona ja joustavia. 55-vaunutyyppiseen suurnopeusjunaan sisältyy yksi 2 + 2-hihnapyörä turistiluokka ja 2 + 2-hihnapyöräliiketoimintaluokka. Tämä aika on lyhytaikainen, joten ruokaa ei ole vaunussa.

Saat lisätietoja ANKARA KONYA YHT: stä napsauttamalla tätä

Konya Ankara YHT

Konya-Ankaran suurnopeusjuna kulkee päivittäin. Näiden matkojen keskimääräinen kesto on 7 tuntia ja 1 minuuttia. Polatlı ja Sincan pysähtyvät. Lippuvaihtoehtoja on kaksi, nämä ovat vakiona ja joustavia. 55-vaunutyyppiseen suurnopeusjunaan sisältyy yksi 2 + 2-hihnapyörä turistiluokka ja 2 + 2-hihnapyöräliiketoimintaluokka. Tämä aika on lyhytaikainen, joten ruokaa ei ole vaunussa.

Ankara Konya YHT: n erikoistarjoukset
Ankara Konya YHT: n erikoistarjoukset

KLIKKAA TÄSTÄ LISÄÄ TIETOA KONYA ANKARA YHT: stä

Konya Istanbul YHT

Konya-Istanbulin suurnopeusjuna suorittaa 2-lentoja päivässä. Junan viimeinen pysäkki on Istanbul Pendik. Keskimääräinen matka-aika on 4 tuntia ja 20 minuuttia. Konya-Istanbul-junapysäkit ovat vastaavasti Eskisehir, Bozuyuk, Bilecik, Arifiye, Izmit ja Gebze. Voit ostaa lentoja kahdella tavallisella ja joustavalla lippuvaihtoehdolla ja erilaisilla 3-vaunutyypeillä. Junaan sisältyy pulman-talous, pulman-liiketoiminta, pulman-liiketoimintavaunut ruoan kanssa.

KLIKKAA TÄSTÄ LISÄÄ TIETOA KONYA ISTANBUL YHT: stä

Istanbul Konya YHT

Istanbul Konyan suurnopeusjuna kulkee 2 päivittäin. Junan viimeinen pysäkki on Konya. Juna suorittaa matka-ajan keskimäärin 4 tunti 20 minuutti. Istanbul-Konya suurnopeusjuna kulkee vastaavasti Gebze-, Izmit-, Arifiye-, Bilecik-, Bozuyuk-, Eskisehir-asemien kautta. Voit ostaa lentoja kahdella tavallisella ja joustavalla lippuvaihtoehdolla ja erilaisilla 3-vaunutyypeillä. Junaan sisältyy pulman-talous, pulman-liiketoiminta, pulman-liiketoimintavaunut ruoan kanssa. Junalippujen hinnat vaihtelevat vaunutyyppien mukaan.

Istanbul Konya YHT: n erikoistarjoukset
Istanbul Konya YHT: n erikoistarjoukset

ISTANBUL KONYA YHT Klikkaa tästä lisää tietoa

Jos sinulla on kysyttävää, voit soittaa TCDD Transportation (+444 8 233 XNUMX) tai online-lipunostosivulla, voit alkaa nauttia tästä mukavasta ja etuoikeutetusta matkasta ostamalla lipun heti edullisimmalla hinnalla.

Voimassa YHT: ssä 16.07.2019-päivämäärän tapahtumien osalta TÄÄLTÄ

16 Heinäkuusta 2019 YHT-junan ja linja-autoyhteyksien osalta TÄÄLTÄ

Saadaksesi nopean junan lippuja verkossa TÄÄLTÄ

MITEN JÄRJESTELMÄN RATKAISUT?

Sähköinen matkustajalippujen myynti-varausjärjestelmä, lyhyesti sanottuna EYBİS tällä menetelmällä, saat lippusi alennettuna luottokortillasi internetistä. Jos haluat tietää, miten voit ostaa junalipun verkossa TÄSTÄ Voit oppia yksityiskohtaisesti klikkaamalla.

Toinen tapa ostaa lippu on ostaa lippusi TCDD: n lipunmyyntipisteissä. Tätä varten voit mennä rautatieasemalle tai asemalle junan voimakkuuden mukaan lähtöpäivänä ja -hetkellä. TCDD Lippupalvelujen aukioloajat ja puhelinnumerot TÄSTÄ Voit oppia klikkaamalla.

TCDD Juna-lippujen kolmas hallinta on soittaa Call Centeriin. TCDD-puhelukeskuksen puhelinnumero 444 8 233 (444 TCDD) d.

Voit helposti hankkia lippusi traumatikoilta asemilla ja asemilla aivan kuten pankkiautomaatit. Rautatieasemat ja traumaattiset asemat ovat;

asemien kanssa
trenmatik

Viides tapa ostaa lippuja ovat virastot, joilla on sopimus TCDD: n kanssa. Nämä virastot TÄSTÄ Voit oppia klikkaamalla.

TCDD-liput

Junalipun viimeinen hallinta on PTT-konttoreita ja PTT: n pääosaston kanssa allekirjoitetun sopimuksen mukaisesti lipputapahtumat (myynti, palautukset, muutokset) tehdään verkkojärjestelmään avoinna olevista PTT-toimialoista, jotka sisältyvät järjestelmään.

Jos haluat oppia PTT-sivuja, joissa tehdään lipputapahtumia TÄÄLTÄ!

Turkki TCDD Speed ​​Rail Map

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.