Mersin Metrosta aloitetaan ennakkoneuvottelut yritysten kanssa

kutsut yrityksille alkoivat lähettää mersin-metroa
kutsut yrityksille alkoivat lähettää mersin-metroa

Mersinin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Vahap Seçer kertoi aloittavansa kutsujen lähettämisen yrityksille Mersinin metroasemalle, jonka puheenjohtajavaltio otti osaksi 2019-sijoitusohjelmaa.

Sanoessaan, että he ovat tulleet uudelle vaiheelle Mersin-metrolla, Seçer sanoi: ”He alkoivat lähettää kutsuja yrityksilleen ja sanoivat: Olen allekirjoittanut kutsun 3: iin ulkomaisille yrityksille. yritys Turkista se on olemassa myös kiinalaiset sijoittajat. Tämä kutsu on tarjouskilpailu, ei ennakkohaastattelu. Haluamme antaa sekä rahoituksen että rakentamisen pakettina. Annetaan heidän rakentaa rakennustamme ja löytää oma rahoitus. Aloitetaan myös mukava maksuaikataulu, ainakin 5-6 vuotta myöhemmin; Saat 10-15 vuoden maksuajan. Maksamme tuloja joistakin omista varoistamme. Suunnittelemme tätä. ”

Mersinin metrokaupunkikehityshanke

Seçer totesi, että Metro-tutkimuksessa on suunniteltu hienoimpiin yksityiskohtiin ympäristölle aiheutuvat vaivat, kuinka monta vuotta se loppuu, mukaan lukien mahdolliset takaiskuja ja häiriöitä, ja antoi seuraavat tiedot: Jokainen penniäkään on erittäin tärkeä. Heillä on takaisinmaksuja, 50: llä on rakennusaika kuten vuosilla. Jo tämä 4 kilometriä. Noin 18,7 kilometriä tästä maanalaisesta tunnelointikoneesta porataan TBM: llä, joka ei aiheuta epämukavuutta pinnalla. Toinen osa tehdään suljetulla ja avoimella menetelmällä, mutta se on viimeinen järjestelmä. Erilainen järjestelmä, tee ensin yläpuoli, sitten ulkopinnan alaosa ilman suuria häiriöitä. Tämä on meille tärkeää. Ympäristön häiriö voi aiheuttaa ongelmia. On tärkeää, että se päättyy normaaliin aikaan ja että se aktivoituu nopeasti. Metro on tärkeä. Se on tärkeä myös kaupungin kehittämiselle. Ei vain joukkoliikennehankkeena, vaan myös kaupunkikehitysprojektina. ”

Mersinin metro

Mersinin metrolinja 1'in 4-ajoneuvokirjastossa rakennetaan yksi kerta 1080-matkustaja- / matkakapasiteettia ja 20 km: n kaksirivinen rautatie, 15-asema ja 2600-parkkipaikka. "Mersin Metro Line 1'in päivittäinen matkustajakapasiteetti 262 tuhatta 231-matkustajaa / päivä on.

Mersinin metrolinjan 1 reitti kulkee Cumhuriyet-Soli-Mezitli-Babylon-Fuar-Marina-koulujen, Forum-Türk Telekom-Tulumba-Özgürin lastenpuisto-Gar-Üçocak-Mersinin metropolialueella. Ensimmäisessä vaiheessa vaadittavien metroajoneuvojen lukumäärä palvelee 80-ajoneuvolla, mukaan lukien varmuuskopiot, ja 2029-lisäkulkuneuvo lisätään 4: iin ja 2036-lisäkulkuneuvo lisätään 12iin.

Mersinin metrolinja 1, joka on valmisteltu kuljetuksen pääsuunnitelman puitteissa, ratkaisee pitkän aikavälin liikenneongelman, joka on yksi Mersinin vireillä olevista ongelmista.

Mersinin metrolinja 1, josta tulee Mersinin innovatiivinen metro, tarjoaa monipuolisen toiminnallisen, edullisen, nopeasti rakennettavan, esteettisen kaupunkien mielessä ja turvallisen palvelun kuljetuksissa. Kaikki asemat sijaitsevat maan alla ja rakennetaan vain puoliavoin menetelmällä, jota sovelletaan ensimmäistä kertaa maailmassa.

Mersin metroasemat

Vapaa-alue,
Mersin Metropolitan Municipality,
3. tammikuuta
gara,
Ilmainen leikkipaikka
pumppu,
Türk Telekom
forum,
Lukiot,
marina
kauppa,
Babil
Akdenizin
soli
Cumhuriyet

Aseman suunnittelukriteereissä suunnittelun päätavoitteena on integroida kuljetusjärjestelmä pyörillä varustettuihin erikoiskuljetuksiin, suunnitella metrolinjan yläkerros linjareitin varrella olevaksi pysäköintialueeksi ja siirtää ajoneuvoliikenne kaupungin keskustaan ​​metroasemalle joidenkin asemien yläosassa olevilla pysäköintiratkaisuilla. Puoliksi avoimen yksityisen järjestelmän rakentaminen, asemien arviointi kaupunkien asuinalueina paitsi kuljetus, nopea buffet, kirjakauppa, pikaruokaa, lepoa ja niin edelleen. kaupallisten yksiköiden suunnittelu toiminnallisuudessa, viheralueiden luominen ja aukkojen käyttö luonnollista tuuletusta varten. Vuoden 2030-mallin tulosten mukaan 921.655: n päivittäisten joukkoliikennematkojen kokonaismäärä; joukkoliikenteen matkustajien kokonaismäärä päivässä 1.509.491; Julkisen liikenteen linja-autojen päivittäiset päälinjat ovat odotettavissa yhtä paljon kuin matkustajien määrä 729.561 ja matkustajien kokonaismäärä pyörärenkaiden järjestelmällä päivittäin.

Mersin Metro kartta

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

lauantai 23

RayHaber'S 8. Hänen syntymäpäivänsä!

KASIM 23
järjestäjät: RayHaber
+ 90 232 7000729
Mon 25

Tarjouspyyntö: 145.000 LT -polttoöljyä ostetaan

Marraskuu 25 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 26

Ostotarjous: Yksityinen turvallisuuspalvelu

Marraskuu 26 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar