Milloin metrolla Mersiniin? Missä Mersinin metrolinjat kulkevat?

Milloin metro pidetään
Milloin metro pidetään

Metro on yksi tärkeimmistä pilareista Turkin liikenteen Istanbul, Ankara, Izmir Tällä sanovat nyt Mersin. Milloin metroliikenne alkaa Mersinissä? Eduskunnan suunnittelu- ja budjettivaliokunnan puheenjohtaja Lütfi Elvan ja AK-puolueen Mersinin varajäsen kertoivat: ”Mersinin metro on sisällytetty sijoitusohjelmaan. Haluan kiittää presidenttiämme arvostuksestaan ​​Mersinille Mihin Mersinin metro rakennetaan? Missä Mersinin metrolinjat kulkevat? Milloin Mersin Metro valmistuu?

Lütfi Elvan kertoi, että hänen töitään jatketaan kaikissa aiheissa, joista on hyötyä Mersinille, ja sanoi: ”Mersin on kaikki. Niin kauan kuin Mersin voittaa. Kun kysyntä tuli meille, emme koskaan ajatelleet Mersinin metroaseman sisällyttämistä investointiohjelmaan, joka on tärkeä ratkaisu Mersinin väestön liikenteen koettelemukselle. Teimme tarvittavat aloitteet. Viimeinkin saimme presidentti Recep Tayyip Erdoğanin hyväksynnän. Hän rakastaa Mersiniä ja Mersinin ihmisiä. Turkin tasavallan presidentti on antanut meille erittäin tärkeän tuen Mersinin metroaseman sisällyttämiselle investointiohjelmaan. Mersinin metro-sijoitusohjelma mukana. Haluan kiittää presidenttiämme arvostuksestaan ​​Mersinille. "

Missä MERSIN-METRO tehdään?

Mersin-metro, jolla on ominaisuuksia olla ensimmäinen ja ainoa monilla alueilla, ei suunniteltu paitsi nykyaikaiseksi kuljetusalueeksi myös kaupunkielämäksi.

Allekirjoittamalla ensimmäisen maan, se luo järjestelmän, jossa yleisö voi mennä haluttuun paikkaan kaupungissa metromukavuudella siirtämällä polkupyöriä, moottoripyöriä ja autoja pääasemien suljetuille ja turvallisille pysäköintialueille. mahdollistaa integroinnin liikenteen, se on ensimmäinen metrojärjestelmästä Turkissa

MITÄ ovat MERSIN METRO OMINAISUUDET?

Hankkeessa, käyttäen uusinta teknologiaa maailmanlaajuisesti, 10-mittarin ulkoinen putki, jonka Single Tube -järjestelmä on jälleen maassamme allekirjoittamalla ensimmäisen turvallisemman, vankemman, miellyttävämmän ja nopeamman pääsyn metroasemaan, on suunniteltu valmistumaan nopeimmin ja tapaamalla Mersinin kansan kanssa.

Metro varustetaan älykkäillä kaupunkitekniikoilla, täysin automaattisella käyttöjärjestelmällä, mukavilla vaunuilla, erityisellä valaistus- ja ilmoitusjärjestelmällä, uusimmilla järjestelmän infotauluilla, liikkuvalla visuaalisella mainontajärjestelmällä, uusimmilla järjestelmän liukuportailla ja hisseillä, 7'den 70'e vetoaa koko yleisöön sen tavoitteena.

myrtlen metrolinja
myrtlen metrolinja

Milloin MERSIN METRO aukeaa?

Metro 1. Linja palvelee ensin väestöä kaupungin itä-länsisuunnassa. 10 2, jonka on määrä ottaa käyttöön vuoden aikana. Rata on tarkoitus rakentaa Pozcun ja yliopiston välille kevytraideluokassa, joka koostuu 10,5 km pituudesta ja 8 asemasta, sekä katsella pintaan. 2023: n uskotaan olevan julkisesti saatavana 2: ssä. Linjan hinta vaatii 400 miljoonan TL investoinnin nykypäivän raha-arvolla. 12, joka koostuu 12 km pituudesta ja 3 asemasta, joka on tarkoitus yhdistää keskusasemalle, kaupungin sairaalaan ja linja-autoasemalle metrolla. Linjan odotetaan ottavan käyttöön 2024: ssä.

Mihin MERSIN METRO-LINJAT menevät?

4.Hat koostuu 5,5 km: stä ja 6-asemasta keskusaseman ja kansallispuiston välillä. Raitiovaunuprojekti, joka menee rannikolta, on tarkoitus asettaa yleisön saataville 2025 asti. 8, joka koostuu 8 km pituudesta ja 5 asemasta, yhdistää bussiaseman ja Pozcun. Linja tulee osittain maanalaiseksi. Projekti on tarkoitus tuoda Mersiniin 2027: ssä.

11, joka koostuu 12 km: stä ja 6-asemista, jotka yhdistävät sataman ja Pozcuin pohjoisesta. Koko linja kulkee maan alla. Tämän linjan on määrä valmistua 2029iin ja ottaa käyttöön Mersinin ihmisille.

MERSİN METROSU -KARTTA

Yeniakit

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.