Istanbulin kanavan tarjous on tarkoitus järjestää tänä vuonna? .. Zoning suunnitelmat julkistetaan? ..

Istanbulin kanava
Istanbulin kanava

Mikä on viimeisin tilanne Kanal İstanbul -projektissa, jota Istanbulit odottavat innokkaasti? Ovatko sijoittajat ja maanomistajat ilmoittaneet suunnitelmistaan ​​Kanal Istanbulin kaavoittamiseen 2019: n loppua edeltävinä päivinä? Ja milloin Istanbulin kanava alkaa? Hän alkoi etsiä vastauksia kysymyksiinsä. Tässä on viimeisin tilanne Channel Istanbul -hankkeessa.

Istanbulin vaalien jälkeen epävarmuus Istanbulin projektin kanavan jälkeen raa'ista kansalaisista ja sijoittajista odottaa ilmoittavan ministeriön tulevaisuudesta. Hankkeesta, joka on tuottanut paljon kritiikkiä hankkeen julkistamisen jälkeen, ei ole vielä ilmoitettu. Ne, jotka sijoittavat maahan ja hankkeen läheisyyteen, odottavat innokkaasti ympäristö- ja kaupungistumisministeriön lausuntoa. Joten mikä on viimeisin?

Onko kanava avattu Istanbulin vyöhykkeellä?

Ympäristö- ja kaupungistumisministeriön ilmoittaman viimeisimmän kaavoitussuunnitelman mukaan TOKI: n laatimat kehityssuunnitelmat noin 3 miljoonan neliömetrin pinta-alalle Arnavutköyn puolella sijaitsevan Euroopan puoleisen varannon rakennusalueen rajoissa hyväksyttiin.

Tämän kehityksen jälkeen useiden kotimaisten ja ulkomaisten sijoittajien odotukset, jotka sijoittuivat lähellä Kanal Istanbulia, palasivat valmisteluvaiheeseen. Koska alueen kaavoitussuunnitelmat alkoivat ilmoittaa.

Ensin kuvattu kaavoitussuunnitelma avasi Pohjois-Marmaran moottoritien ja Istanbulin kanavan välisen alueen ja toi alueelle asteittain avattavat kommentit.

Asuntohankkeet painotetaan!

Istanbulin lentokentän presidentti Recep Tayyip Erdogan rakennetaan asuntohankkeisiin sen jälkeen, kun ilmoituksen odotetaan tapahtuvan pääasiassa alueella. Uudistettu alue kohtaa sata 8-metsäaluetta ja loput keskittyvät asunto- ja sosiaaliprojekteihin.

Milloin kanava Istanbul käynnistyy?

Viime kuukausina liikemies Nihat Özdemir lisäsi odotuksiaan vähän ennen tämän vuoden loppua ilmoitettuaan, että hänen tarjouksensa voitaisiin järjestää 2019: n loppuun mennessä. Kanal Istanbul -hankkeen kaavoitus- ja tarjouskilpailuilmoituksia vuoden loppuun odottavat kansalaiset seuraavat tarkkaan ilmoituksia. (finansxnumx)

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.