Isuzu Novociti Life 2 Euroopassa. Aloitti esittelykierroksen

isuzu novociti elämä aloittaa esittelykierroksen Euroopassa
isuzu novociti elämä aloittaa esittelykierroksen Euroopassa

Anadolu Isuzu valmistetaan tehtaissa Turkissa ja Turkin heti maailman omassa segmentissään ja istuu Isuzu Novocit Life 2 Euroopassa puitteissa merentakaisten tarjouksia. Aloitti esittelykierroksen.

Isuzu Novociti Life, joka järjestettiin ensin 2018: ssä ja testattiin suurten Euroopan maiden kuntien ja joukkoliikenneyritysten toimesta, aloitti toisen demonkiertueensa Romaniasta.

Anatolia kehittänyt Isuzu tuotekehityksessä ja valmistuksessa tehtaallaan Turkissa Isuzu Novocit Life, laajuus etenee yrityksen askelia kohti maailmanlaajuisen brändin Anadolu Isuzu ulkomailla edistäminen Turkin lippu Euroopan teillä.

Isuzu Novociti Life, joka on menestyksekkäästi menestynyt myyntimenestyksestä lähtien, osallistuu koeajo-aktiviteetteihin Romaniassa, Bulgariassa, Italiassa, Marokossa, Espanjassa ja Ranskassa. 12 Romaniassa syyskuussa alkaneen demo-kierroksen 2019 puitteissa, kohdemaan kunnat ja julkisen liikenteen yritykset testaavat uusia Novociti Life -bussia. Tällä tavoin kunnat kokevat Novociti Lifen huipputeknologiat, käsittelyn, suorituskyvyn, turvallisuuden ja mukavuuden.

Miellyttävä ja matala lattiavälibussi; Isuzu Novociti -elämä

Uusi Isuzu Novociti Life on tullut esiin ratkaisuna markkinoiden muuttuviin tarpeisiin. Novociti Life, jonka tavoitteena on kapeiden katujen kaupungit, joissa on pienikokoinen bussikonsepti, ei suurten ja keskisuurten bussien sijaan, tukee vammaisten ja ikääntyneiden väestön osallistumista yhteiskunnalliseen elämään vähäisen rakenteensa ansiosta.

9,5 m. pituus Citibus-mallissa 7,5 m. Novociti-mallin pituus 8 m. Novociti Life erottuu keskikokoisella linja-autovälityksellään. FPT NEF4 -moottori, sijoitettu takaosaan Novociti Lifen matalan lattian suunnittelun mukaisesti, tuottaa 186 hevosvoimaa ja 680 Nm-vääntömomenttia. Moottoritekniikka, joka voi täyttää Euro 6C -päästöstandardit ilman FPT: n EGR (pakokaasun kierrätys) -järjestelmää, mahdollistaa korkean energiatehokkuuden ja alhaisen polttoaineenkulutuksen. Novociti Life -laitetta tarjotaan sekä Turkissa että ulkomailla ZF-manuaalisen ja Allison-automaattivaihteiston kanssa.

Suuri sisätilojen määrä Novociti Life, jonka kokonaismäärä on 60, mahdollistaa pyörätuolien matkustajien helppokäyttöisen sivulaseja erityisellä matkustajalasilla, mikä takaa päivänvalon tehokkaan käytön ajoneuvossa. Näin pyörätuolin matkustajat voivat helposti tarkkailla ulkoilualuetta, nauttia Novociti Life -yhtiön ihmisläheisestä älykkäästä suunnittelusta.

Älykäs muotoilu helpottaa huoltoa ja huoltoa

Uusi Isuzu Novociti Life on suunniteltu erittäin huolellisesti, jotta varmistetaan sekä matkustajien mukavuus että ajoneuvon huolto mahdollisimman lyhyessä ajassa. Moottoritilan takana olevalla Novociti Life -laitteella on matala pohjaalusta. Moottorin ja rungon takaosa on myös suunniteltu helpottamaan vaihteiston ja moottorin huoltoa ja korjausta tarvittaessa, kun taas ajoneuvon takaosassa oleva suojarakenne on suunniteltu parantamaan huollettavuutta. Kunnossapito-ovien ansiosta, joihin Novociti Life pääsee kolmelta puolelta, ylläpitoprosesseja helpotetaan ja interventioaikaa lyhennetään.

Valinta Euroopan kunnista palkittu keskipitkäbussi Novociti Life

Novociti Life -liiketoiminnasta, joka voitti 3-palkinnon sen huhtikuussa käynnistämisen jälkeen, on tullut erityisesti Euroopan kuntien suosikki. Novociti Life sai vuoden lopulla Turqualityn järjestämän Design Turkin hyvän suunnittelupalkinnon Design -sarjan, joka sai toisen palkinnonsa A'Design Award & Competition -kilpailun kulta A'Design Award dan -palkinnolla. 2017. ja viimeisen palkinnon Kielcessä, Puolassa sijaitsevalta Transexpo-messulta “New Model Bus N -kategorialla 3.

Isuzu Novociti Life on suurin midibussi-vienti Turkin autoteollisuuden historiassa

Anadolu Isuzu toimittaa 220-ajoneuvoja Georgian Tbilisin kunnalle yhdessä Isuzu Novociti Lifen kanssa korkeiden myyntitulosten jälkeen Puolassa, Italiassa, Kreikassa ja Ranskassa. Anadolu Isuzu toimittaa elokuussa alkanut toimitukset 2019: n loppuun saakka ensimmäisenä Turkin autohistoriassa ja saavuttaa eniten keskibussi-vientiä vientimarkkinoilla.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.