'Ammatillisen kehityksen' koulutus SAMULAŞ-akatemiasta linja-autoajiksi!

ammatillisen kehityksen koulutus samulas-akatemiasta bussipehmeäksi
ammatillisen kehityksen koulutus samulas-akatemiasta bussipehmeäksi

SAMULAŞ, joka jatkaa julkisen liikenteen palveluitaan Samsunin pääkaupunkiseudun kunnassa, on toteuttanut joukkoliikenteen kuljettajien ammatillisen kehittämisohjelman siihen perustetun AKTEMian puitteissa.

Samsunissa jatketaan 'laadun jokaisessa kuljetuksessa' -periaatteen mukaisesti aloitettuja 'AKADEMİ' -koulutuksia, ja Metropolitan Municipality -projekti kuljetuksesta İmar İnşaat Yat. San. ve Tic. (SAMULAŞ) on nyt toteuttanut julkisen liikenteen kuljettajien ammatillisen kehittämisohjelman.

SAMULAŞ-Akatemia aloitti toimintansa tavoitteena osallistua pätevän työvoiman muodostumiseen koulutuksen ja työllisyyden välillä ja aloitti erityiskoulutuksen 'Oppiminen tekemällä -mallissa' kaikissa kuljettaja-asioita koskevissa asioissa. SAMULAŞ: n päämajaakatemiassa järjestetyissä koulutuksissa kaikki yrityksessä työskentelevät kuljettajat sisältyvät koulutusohjelmaan 16-ryhmien muodossa.

ENSIMMÄINEN 16-HENKILÖSTÖKOULUTUS

Aiheesta lausunnon antanut SAMULAŞ: n toimitusjohtaja Enver Sedat Tamgacı kertoi, että kaikki kuljettajat osallistuvat ohjelmaan, joka on laadittu erilaisilla nimikkeillä ja sisällöllä. Ensinnäkin Enver Sedat Tamgacı totesi, että 16-henkilölle, joka on yliopistossa valmistunut omassa kehossaan, on suoritettu 2-kuukauden mittainen koulutusohjelma pätevyyden ja taitojen perusteella. Koulutettu otsikoilla ”Valmentajakoulutus, viestintä, ohjelman kehittäminen, tapaus”. Kouluttajat sisältyivät näytteenotto-ohjelmiin ja saivat oman sisäisen akkreditointinsa. ”

JATKUVA KEHITTÄMINEN Säännöllisillä kausilla

Pääjohtaja Tamgacı korosti, että ”Oppiminen tekemällä -mallia” käytetään vuorovaikutteisissa koulutuksissa. ”Tämän mallin tarkoituksena on parantaa palvelun laatua ja tukea instituutioiden kehitystä. Osallistujilla oli tietoa ja taidot koulutusohjelmien ja opetussuunnitelmien kehittämiseen. Kurssin sisällön perusteella kaikki kuljettajat osallistuvat säännölliseen koulutukseen vuosittain. Myös koulutusaktiivisuus-, mittaus- ja arviointijärjestelmä on valmisteltu ja järjestelmää kehitetään jatkuvassa kehityksessä uudistustarpeiden ja uusien koulutusten kanssa ”.

PALVELUN LAATU JA kansalaisten tyytyväisyys

SAMULAŞ: n toimitusjohtaja Enver Sedat Tamgacı sanoi: ”Jatkamme työtä kansalaisten tyytyväisyyden takaamiseksi tarjotaksemme mukavan, mukavan ja laadukkaan kuljetuspalvelun.” hän on kouluttanut kouluttajat. SAMULAŞ, joka alkaa iskulauseella Kalite Quality First ', täyttää sitoumuksensa jatkaa pyrkimyksiään parantaa palvelun laatua ja kansalaisten tyytyväisyyttä keskeytyksettä ja pyrkimyksemme tähän päämäärään jatkuvat täydessä vauhdissa. "

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 15

Ostotarjous: Siivouspalvelu

Lokakuu 15 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.